Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Catering til julebordet? Se hit!

Catering til julebordet? Se hit!

Foto: Lille P, Los Tacos og Johnny Rockets

Flere av våre restauranter tilbyr deilig mat til julebordet. Her ser du hvem.

Los Tacos

Storo Amfi

Se kontaktinfo og åpningstider her!

 

Foto: Los Tacos

 

- Vi har tre forskjellige catering-alternativer som alle passer godt til ulike anledninger. Felles for alle tre er at du får alle ingrediensene du trenger for å lage din egen tacofredag uten alle forberedelser som skal til, og du får noe som alle vet er populært, sier Ørnulf hos Los Tacos.

 

Ønsker du å få litt variasjon fra julematen i førjulstiden kan dette være noe for deg!

 

Hvor lang tid i forveien du må bestille kommer an på hvor mange dere er. Obs, er dere mange bør du være ute i god tid!

 

- Men vi klarer å snu oss rundt raskt også, så bare ta kontakt med oss, avslutter Ørnulf.

 

Les mer om Los Tacos her!

 

Jordbærpikene

3. etasje

Se kontaktinfo og åpningstider her!

 

Foto: Jordbærpikene

 

- Vi kan skreddersy julelunsj eller julemiddag til de som ønsker det. Enten du ønsker å nyte maten i restauranten, på kontoret, eller ta det med hjem. Både bedrifter og privatpersoner kan ta kontakt med oss og komme med ønsker, sier Viviann hos Jordbærpikene.

 

Større bestillinger (over 20 personer) har bestillingsfrist fem dager før. Ellers kan bestilling gjøres samme dag.

 

- Til større grupper kan vi levere langpanneformer med lasagne, kremet pasta med kylling, nachos, tapas, burgere eller mange ulike deilige salater. Vi har wraps med kylling, laks eller vegetar, og en julesandwich. Vi har også gode og saftige surdeigsrundstykker med assortert pålegg, sier hun, og legger til:

 

- Kakene våre lager vi også selv, og vi tilbyr hele kaker i tillegg til i stykker. Ostekake, gulrotkake, suksessterte, brownies, eplekake, muffins og hvetebakst er noen av våre favoritter. Lekre fruktfat, samt friske, gode, og sunne smoothies kan vi også levere på bestilling.

 

Johnny Rockets

Storo Amfi

Se kontaktinfo og åpningstider her!

 

Foto: Johnny Rockets

 

- Nytt av året er at vi sammen med Strøm-Larsen har laget ribs som vi vil ha på julemenyen. Utover dette tilbyr vi catering på alle burgerne og salatene vi har på menyen, sier Jon-Erik hos Johnny Rockets, og legger til:

 

- Jeg vil anbefale spareribs-tallerkenen med fries og coleslaw til julebordet. Dette blir en vinner! Vi har også dele-retter med ribs, kyllingvinger og løkringer, som er min personlige favoritt. 

 

Det har allerede begynt å fylle seg opp med reservasjoner til julebordet, så her bør du booke så fort som mulig. Maten må hentes hos Johnny Rockets.

 

Lille P

2. etasje

Se kontaktinfo og åpningstider her!

 

 

Foto: Lille P

 

Ønsker du tradisjonell mat til julebordet? Prøv julebuffeten til Lille P, som inneholder:

  • Hjemmelagde medisterkaker
  • Hjemmelagde julepølser
  • Kokte poteter
  • Varm salat med rosenkål, honning, chili og nøtter
  • Salat med syltet rødkål, avocado, byggryn, hasselnøtter og persille
  • Lettrøkt laks, eggesalat
  • Røkt juleskinke, kald ribbe, coleslaw
  • Sennepssaus, balsamicovinaigrette, tyttebærrømme
  • Lefser, rugbrød

 

Denne buffeten koster kr. 219-, pr person. Levering kommer på kr. 150,-  Siste frist for bestilling er dagen før levering, men Lille P anbefaler at du bestiller i god tid.

 

- Hvis man ønsker et litt sunnere alternativ til julebordet, står valget fritt fra menyen vår (med unntak av havrevafler, egenkomponert salat og barnemeny), sier Helene hos Lille P.

 

Sumo

Storo Amfi

Se kontaktinfo og åpningstider her!

Bestillinger kan også sendes til: phil@sumorestaurant.no eller kristoffer@sumorestaurant.no

 

 

Foto: Sumo

 

I tillegg til Sumos vanlige meny får du i julebordsesongen bestilt to spesielle julepakker dersom dere er 10 personer eller mer. Ønsker du tradisjonell julemat er dette også mulig.

 

- Til julebordet anbefaler vi å benytte seg av våre nye julepakker, fordi de inneholder den perfekte miksen av sushi, varmretter og desserter, sier David Wright hos Sumo.

 

Bestiller du julepakkene må du senest bestille dagen før, men ønsker du tradisjonell julemat er fristen for bestilling minimum fem dager før. Velg selv om du vil hente maten eller få den levert.

 

Les mer om Sumo her!

Sist endret - 25 juni 2020