Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Endelig mandag Storotunet!

Endelig mandag storotunet

Restaurantene på Storotunet og ODEON Oslo har gått sammen, og presenterer konseptet Endelig mandag! Her får du gode tilbud på filmer og utvalgte retter hos Sumo, Pink Fish, Johnny Rockets og Brasseriet på Thon Hotel Storo mandager i tiden fremover, i tidsrommet 12:00 – 21:00.

 

Ukens tilbud finner du nederst på siden.

Når mandagen endelig kommer kan du sparke i gang uken med mye spennende hos oss!

 

-       Med #endeligmandagstorotunet ønsker vi kundene våreen gyllen mulighet til å prøve de nye, flotte spisestedene som har åpnet på Storotunet til en rimelig pris. Vi ønsker også at flest mulig skal få oppleve variasjonen i menyene våre, forteller Sumo-sjef, Finn-Axel Rasmussen.

 

Tilbudet gjelder HVER mandag fra 28. januar til og med mandag 25. mars, mellom klokken 12:00 og 21:00. Finn-Axel anbefaler at du booker bord dersom du planlegger å ta turen til Storotunet.

 

-       Skal du være sikker på at du får plass lønner det seg å booke bord i forkant. Tilbudet er kun gyldig mellom klokken 12:00 og 21:00, og restaurantene fylles raskt opp, forteller Sumo-sjefen.   

 

Dette kan du forvente deg

Har du ikke besøkt restaurantene på Storotunet før? Da har du mye å se frem til! Restaurantene serverer nemlig retter fra helt ulike verdensdeler.

 

Johnny Rockets

Foto: Helge Brekke

Hos den amerikanske dineren Johnny Rockets får du en smakebit av den amerikanske kulturen. Her får du oppleve dansende servitører mens 50-tallsmusikken dirrer i høyttalerne. På menyen finner du alt fra burgere, fries og shakes til friske salater og grillede sandwicher. Dineren har også flere vegetarretter på menyen.

 

Pink Fish

Foto: Pink Fish

Prøv noe av det beste norsk natur har å by på - fersk, frisk og smakfull laks. Hos Pink Fish er den norske laksen stjernen på menyen, som forøvrig er satt sammen av mesterkokk og Bocuse d´Or vinner Geir Skeie. Her får du masse deilig mat med masse næring som passer perfekt til lunsj og middag.

 

Brasseriet på Thon Hotel Storo

Foto: Thon Hotel


På menyen til Brasseriet på Thon Hotel Storo, som fremmer en bærekraftig, ren og norsk matkultur, finner du retter som varmrøkt kveite, salat av kongekrabbe og entrecôte fra Gudbrandsdalen. Restauranten fokuserer på å bruke lokale råvarer og deres nærmeste leverandør er birøkteren på taket til Storo Storsenter, som leverer fersk honning direkte til restauranten.

 

Sumo

Foto: Sumo Restaurant

 

Er du glad i sushi eller annen asiatisk-inspirert mat bør du sjekke ut Sumo sin flagship-restaurant på Storo. Her får du et bredt utvalg av deilige sushi- og varmretter med fokus på kvalitet og detaljer. Konseptet gjør at det passer vel så bra til familiemiddag som det gjør til forretningsmiddag. Her lønner det seg å være tidlig ute å bestille bord. Klikk HER for booking.

 

ODEON Kino

Når du først er ute for å nyte et bedre måltid på en av våre mange restauranter kan du enkelt gjøre kvelden til en helaften ved å ta turen innom ODEON Oslo. Som en del av #endeligmandagstorotunet vil kinoen selge billetter til kun 100,- kroner på utvalgte filmer. Se oversikten over hvilke filmer som blir vist HER.

 

Tilbud mandag 25. mars:

Sumo: Sashimi & Nigiri Moriawase. 15 biter av nigiri og sashimi. Pris: 150,-

 

Johnny Rockets: Grilled Chicken burger med friske tomater, salat og majones. Serveres med chili cheese fries og brus. Pris: 150,-


Pink Fish:
Amerikansk salat. Pink Fish´s versjon av en amerikansk cæsarsalat med parmesan og krutonger. Pris: 60,-


Thon Hotel Storo:
Steak sandwich på surdeigsbrød med sopp, grønnsaker og pommes frites med urtemajones. Pris: 150,-

 

Meld deg på vårt Facebookeevent her. 

 

Du finner oss her: 

Sist endret - 03 april 2019