Meny
 

Gjør deg klar for Pink Fish 12. november!

Det norske restaurantkonseptet serverer kjappe og unike retter med laks som hovedingrediens og blir snart å finne sammen med flere restauranter i Storobuen, ved siden av Thon Hotel Storo og ODEON Oslo.

- Vi gleder oss veldig til å åpne på Storo! Det er en helt ny bydel for oss som vi er spent på å bli kjent med. I tillegg har vi fått så flotte naboer! Både ODEON Oslo, BI, Thon Hotel Storo og selvsagt selve Storo Storsenter, som gir et miljø som vi er veldig stolte over å være en del av, forteller Line Remøy Strømsvik hos Pink Fish.

 

Pink Fish ble etablert i Oslo i fjor høst av den norske mesterkokken Geir Skeie. Kjeden har med Storo-åpningen totalt fire restauranter i Oslo og en i Bergen.

 

Europeisk Raw med beter og asiatisk Raw med edamamebønner.

 

Med verden som inspirasjon

Hos Pink Fish får du alt fra sashimi-salater og supper til burgere og wraps, alle med premium norsk laks i fokus. Menyen er utviklet av Geir Skeie og er inspirert av hans reiser rundt om i verden. I alle kategoriene finner du en asiatisk, en europeisk og en amerikansk smaksvariant.

 

-   Vi liker å tenke at alle finner noe de liker hos oss! Er du vegetarianer eller veganer kan du ganske enkelt bytte ut laksen med en falafel, det er veldig godt det også, forteller Line.

 

Hun kan røpe at de mest populære rettene er en asiatiskinspirert burger med mangosalsa og spicy soya, en Hawaii-poke med rå laks og en indiskinspirert wrap med tandoorilaks og raita.

 

Asiatisk burger med inspirasjon fra Vietnam.

 

På åpningsdagen vil det være smaksprøver på flere av rettene fra menyen og gode tilbud. Geir vil være i full sving på kjøkkenet –kanskje blir du servert av en verdensmester?

 

-     Vår poke bowl er kjempegod! Den har rå laks, sprø, gode grønnsaker som brokkoli, sukkererter, salat, avocado, toppet med en soya- eller sesamdressing og en litt spicy chilimajones. Du kan velge mellom hvit ris eller quinoa som base. Den er et av de aller mest populære produktene våre – spesielt denne sommeren da det var så varmt, men også nå. Poke er en skikkelig trendrett om dagen, og det med det rette – for det er virkelig godt!

 

Følg Pink Fish på Instagram for mer inspirasjon.

 

Sist endret - 08 mai 2019