Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Jordbærpikene gjenåpner onsdag 1. april

Jordbærpikene gjenåpner

Gladnyhet! Jordbærpikene er klare til å servere mat igjen fra 1. april – både i restauranten og hjem til deg.

– Det har vært stor etterspørsel fra gjestene våre. De ønsker å besøke oss, få god mat sendt hjem eller bare ha et sted hvor de kan prate med hverandre. Derfor er det veldig hyggelig for oss å åpne restauranten igjen, sier Viviann hos Jordbærpikene.

Planen er å servere deilig hjemmelaget mat i en hektisk hverdag med hjemmekontor og hjemmeskole. 

– Jordbærpikene ønsker å være hjertet i senteret ved å lage mat og kaker til folket. Vi er villige til å tilpasse oss etter hvert som veien blir til, så nå håper vi at gjestene benytter seg av tilbudet vårt. Vi har et variert og herlig utvalg av alt fra mat og kaker til kaffe, te og annen drikke, sier Viviann.

 

 

 

Spis hjemme eller i restaurant

Restauranten tar alle forholdsregler og følger myndighetenes krav og råd svært nøye. Målet er å kunne gjenskape en normal hverdag i en unormal situasjon, og tilpasse seg kundene etter deres behov og ønsker.

 

– Du kan nyte maten i restauranten eller ta den med som «take away». Ringer du og bestiller kan vi gjerne møte deg i parkeringshuset med maten. Vi tilbyr også hjemkjøring innenfor området vi holder til hvis vi har kapasitet til det. Da må du kontakte oss dagen før og gjøre en avtale.

– Ved å gjøre dette kan vi redde bedriften vår, og ikke minst arbeidsplassene til de ansatte, sier Viviann.

Åpningstidene blir fra kl. 11.00 til 18.00 mandag til lørdag.

 

 

Les mer om hva Jordbærpikene tilbyr her:

 

 

Sist endret - 25 juni 2020