Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Nytt serveringssted: Los Tacos åpner på Storo

Nytt serveringssted: Los Tacos åpner på Storo

Torsdag 5. september åpner Los Tacos i Storo Amfi. Her kan du nyte alt fra deilige burritos til churros, og de får til og med sin egen bar!

- Vi har hentet inspirasjon fra ulike konsepter i California, og har lagt til noen folkekjære ingredienser fra vår alles «taco-fredag» i Norge. Vi serverer deilige burritos, street tacos, bowls, nachos, churros, med mer, forteller Ørnulf Bagle, daglig leder i Los Tacos.

 

Los Tacos Storo blir den tredje restauranten kjeden har i Oslo, og skal ligge i Storo Amfi, med Thon Hotel Storo og ODEON Oslo som nære naboer.

 

Les mer om åpningsdagen her, og sjekk ut menyen deres her. 

 

 

- Maten passer for alle som er glad i mat med spennende smaker og kombinasjoner, sier han, og legger til:

 

- Vi er et fast casual-konsept, som vil si at maten skal holde høy kvalitet, og serveres på en rask og enkel måte. Maten passer like godt til å kose seg med i restauranten, som take- away eller som catering hjem til store begivenheter. 

 

 

Bar og uteservering

I tillegg til deilig mat får Los Tacos Storo også sin egen bar. Restauranten vil også ha en stor uteservering du kan ta med vennegjengen til fra åpningsdagen og utover høsten.

 

- Selv om maten er i fokus ser vi samtidig at maten vår passer veldig godt sammen med noe godt i glasset fra tappetårn eller flaske, sier Ørnulf, og legger til:

 

- Med ODEON Oslo som nabo, og med mange beboende og bedrifter i nærområdet, ønsker vi å være et uformelt sted hvor man kan møtes til en matbit, eller bare for noe godt å drikke. Vi gleder oss!

Sist endret - 25 juni 2020