Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Meat Free Mondays hos Sumo!

Meat Free Mondays hos Sumo!

Hos Sumo får du nå 2 for 1 på alle vegan- og vegetarretter hver mandag! Bestill to av dine favoritter i restauranten eller som Take away, og få den billigste gratis.

 

Vi lever definitivt i en tid der det ikke utelukkende er vegetarianere og veganere som er opptatt av kjøttfrie alternativer. Det blir også stadig flere folk som fokuserer på miljø, bærekraft, helse og ikke minst dyrevelferd. 

 

 

-Med en så stor og kreativ meny som vår, så ønsket vi å utvide den ytterligere til også å omfatte et større spekter av vegetar- og veganske retter, forteller David Wright hos Sumo og fortsetter:

 

 

-Sumo er for alle, og da mener vi det er åpenbart at menyen vår også må gjenspeile dette. 

 

Kjøttfrie alternativer

 

 

Burgere, bao buns, poké bowls, maki, nudler og stekt ris er noen av vegetarrettene man får på menyen deres. Rettene er merket med vegetarisk og vegansk i Sumos meny.

 

-Særlig ønsker vi å oppfordre de som normalt aldri ville vurdert kjøttfrie alternativer, å gi det et forsøk. Det er fordi vi er sikre på at vi kommer å åpne dørene for mange inn i en verden som er langt mer spennende enn de noen gang hadde forestilt seg, avslutter David.

 

Se oversikten over vegetar- og veganrettene de andre serveringsstedene på Storo serverer her!

 

Sumo restauranten finner du i Storobuen, rett ved Thon Hotel Storo og ODEON.

 Book bord her!

 

Visste du at alle våre serveringssteder også tilbyr vegan- og vegetarmat? Les mer her!

 

Sist endret - 27 mai 2019