Meny
 

Nyhet: Nespresso Boutique i 1. etasje

Nyhet: Nespresso Boutique i 1. etasje

Er du glad i kaffe? Gled deg! Nespresso Boutique har åpnet, og her får du en kaffeopplevelse som vekker alle sanser.

Liker du den intense smaken av rykende varm Nespresso? Da vet du kanskje at Nespresso har vært til stede på Storo som pop-up store siden september i 2016. Målet har imidlertid hele tiden vært å utvide til fullkonsept i større lokale – og 26. april skjer det endelig!

 

 

Nespresso Boutique: en opplevelse for sansene

– Dette blir et helt nytt konsept, der man får oppleve Nespresso sin verden. Flere sanser skal involveres: du får smake på kaffe, lukte på kaffe, får spennende informasjon om kaffens opphav og lærer mer om hvilke smaker og aromaer som kan oppleves gjennom de ulike kaffevariantene vi har, forklarer Hans Jacob Michelsen, National Retail Manager hos Nespresso Norway.

 

– Vi vil alltid dele kunnskap om kaffe, og med det nye konseptet vil vi gjøre enda mer for å få det til. Derfor bytter vi ut de tradisjonelle kassepunktene med effektive arbeidsbord og tablets, slik at det blir tettere kontakt mellom kunde og kaffespesialist.

 

Gamle kapsler, nytt butikkinteriør

Nespresso har forpliktet seg til ansvarlig og bærekraftig drift, og med den nye Boutiquen kommer ekstra fokus på resirkulering.

 

– Det å levere kaffe av høyeste kvalitet, kopp etter kopp, kommer med et ansvar. Både overfor kunder, og for verden vi lever i. Derfor ser vi alltid etter måter å gjøre en forskjell på der vi kan, og derfor er vi veldig stolte av å kunne si at den nye boutiquen i stor grad er produsert av gjenvunnet materiale. Både rester fra kaffeproduksjon og gjenvunnet aluminium er brukt til å produsere lamper, møbler og gulv, forteller Hans Jacob.

 

 

Hvordan kan du resirkulere dine brukte kapsler?

Nespresso vil også legge til rette for resirkulering av brukte kapsler. Derfor kan du både levere dem i gjenvinningsstasjoner, og i nærmeste Nespresso Boutique. Hvis du har hjemlevering av nye kaffekapsler, kan du levere brukte kapsler samtidig. Da trenger du Nespresso sin egen gjenvinningspose, som du kan få gratis med din ordre når du bestiller på nespresso.com, via app eller telefon. Du får også gratis poser i nærmeste Nespresso Boutique. Husk å lukke posene godt før levering!

 

De brukte kapslene ender hos Norsk Gjenvinning, og her skilles aluminium og kaffegrut. Aluminiumen komprimeres og selges videre for gjenvinning, og gjenoppstår til slutt som et nytt hverdagsprodukt – for eksempel en sykkel, en støtfanger eller en hermetikkboks.

Fra kaffe til sykkel
De brukte kapslene ender hos Norsk Gjenvinning, og her skilles aluminium og kaffegrut. Aluminiumen komprimeres og selges videre for gjenvinning, og gjenoppstår til slutt som et nytt hverdagsprodukt – for eksempel en sykkel, en støtfanger eller en hermetikkboks.

Et evig kretsløp
Kaffegruten sendes fra Norsk Gjenvinning til Norsk Matretur. Her produseres det til et substrat som brukes i produksjon av biogass og biogjødsel. Biogassen blir drivstoff på busser og søppelbiler, og går til strømproduksjon og varmekraftverk. Sluttproduktet ender som gjødsel på jordene til bonden, som igjen dyrker korn til dyrefôr. Og slik oppstår et evig kretsløp! Les mer på https://www.nespresso.com/no/no/gjenvinning

 

God plassering på Storo

– Vi gleder oss veldig til å åpne på Storo Storsenter! Som Oslos største shoppingsenter, med sentral beliggenhet, er det et naturlig sted for Nespresso å legge sin neste Boutique. Vi er trygge på at vi gjør det enklere for våre kunder i området med en større Boutique her på Storo, avslutter Hans Jacob.

 

Velkommen til en ny, sanselig kaffeopplevelse på Storo! Nespresso finner du i 1. etasje. 

 

Sist endret - 08 mai 2019