Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Solrik uteservering på Storo!

Solrik uteservering på Storo!

Foto: Emilie Hogberg

Nyt et deilig måltid eller noe godt å drikke hos oss! Les mer om våre uteserveringer her.

Fly Chicken

Åpningstider: Mandag - Fredag 1130 - 2130 // Lørdag - Søndag 1230 - 2100.
Ved SUMO og Thon Hotel Storo

 

Vårt nyeste tilskudd er Fly Chicken, som har en unik produktportefølje bestående av fried-chicken i ulike varianter. På menyen er det vinger og lår, spesialiteter som fried-chicken croissanten «Fly Mandy» og flere juicy fried-chicken burgere. Du finner også et stort utvalg av tilbehør og dipper, som loaded fries og «smoked hot sauce». Maten er laget med fokus på kvalitet og gode råvarer, og kyllingen er tilberedt på den ekte, amerikanske, måten - juicy og crispy. It’s clucking good.

 

 

 

Johnny Rockets

Åpningstider: Man-tors kl. 11-20 // Fre-lør kl. 11-21 // Søndag kl.12-20

Ved siden av ODEON Oslo

 

Foto venstre side: Helge Brekke

 

I Storo Amfi finner du også Johnny Rockets, som er en amerikansk diner i moderne stil. Her finner du også en flott uteservering, hvor du kan sitte og kose deg fra lunsjtider til utpå kvelden.

Restaurant-kjeden startet i USA for over 30 år siden, med røtter i det amerikanske kjøkken.

Vi serverer klassiske Amerikanske retter som burger, shakes, fries, pannekaker og vår egen Rockets hot dog.

 

Ingredienser av topp kvalitet
Hos Johnny Rockets får du ingredienser av høyeste kvalitet; Dette inkludert helt ferskt kjøtt fra Strøm-Larsen, tykt skåret bøkevedrøkt bacon, ekte cheddarost, frittgående kylling og premium iskrem. Med de beste råvarer som utgangspunkt blir hver burger, hver shake, og fries av alle sorter, forberedt nøye av dyktige fagfolk for deg. Vi legger mye kjærlighet og lidenskap i maten vår. Kun med en slik nøyaktighet er vi villige til å sette signaturen vår på hver tallerken som forlater kjøkkenet.

  

Sumo

Åpningstider: Man-onsdag kl 14-21 // Tors kl. 12-21 // Fre kl. 12-22 // Lør kl. 13-22 // Søn kl. 13-21

Storobuen

 

Foto: Sumo

 

På Sumo serverer vi mat som passer for alle i hele familien, garantert! Hos oss har vi to kjøkken, hvor varmt-kjøkkenet har et utall av varme matretter fra hele Asia, i tillegg til asian fusion med inspirasjon fra Amerika og Europa. På sushi-kjøkkenet får du både klassisk sushi og Sumos egen, lekne fusion sushi.

 

Begge kjøkken leverer også et godt utvalg av vegetar- og veganretter, blant annet med bruk av vår egenutviklede vegetardeig.

 

Hjemmelaget, smakfull mat
På Sumo så er vårt motto; “Love Good Food" og vi finner stor glede i å fremme en spennende asian-fusion meny. Vi legger stor innsats i å tilby et godt utvalg av god mat som passer både til take-away eller et måltid som kan nytes hos oss. Vi er stolt av at all maten er hjemmelaget og ingen av våre retter inkluderer kunstige smakstilsetninger eller konserveringsmidler.

 

Egon

Åpningstider: Man-lør kl. 10-22 // Søndag kl. 12-22

1. etasje ved Storotorget

 

Foto: Egon.no

 

Hos Egon får du mat som passer for hele familien. Menyen strekker seg fra spennende thairetter, til taco pulled pork, diverse BBQ-retter til avocado-sandwich. Her finner du noe for en hver smak! Hvert år besøker Egon ulike land, restauranter og barer for å utvikle den beste menyen. Hvorfor ikke spørre servitøren hvilke nyheter hen anbefaler?

 

Stor uteservering

Egon ligger i 1. etasje på senteret, rett ved minigolfbanen. Her finner du også en stor og fin uteservering, hvor du kan nyte god mat og drikke helt til kl. 23, både på hverdager og i helgen.

 

Stort utvalg av kjøttfrie alternativer
Nytt av året er også at vi har samlet kjøttfritt under en egen kategori. Det skal gjøre det lett å velge alternativer som kommer uten kjøtt. Osten Halloumi kommer inn som ingrediens på flere kjøttfrie retter som burger, salat og sandwich. I kjøttfritt-kategorien har vi også en italiensk pizza som er helt vegansk.

 

Kaffebrenneriet

Åpningstider: Man-fre kl. 07-19 // Lørdag kl. 08-19 // Søndag kl. 09-18

1. etasje

 

Foto: Kaffebrenneriet.no

 

Kaffebrenneriet er lidenskapelig opptatt av kvalitet, sporbarhet og den gode råvaren. Vi handler inn kaffe basert på smak og kvalitet og vi tilpasser brenningen til hver kaffe for å få frem det beste i kaffen. Her kan du nyte blant annet iskaffe, ferskpresset appelsinjuice, limonade, eplemost og mer - både innendørs og utendørs!

 

Gode frokost- og lunsj-alternativer
Trodde du at Kaffebrenneriet bare serverte kaffe? Tvert i mot - her finner du masse godt du kan knaske på ved siden av en deilig kaffekopp. Hva med en smaksrik og mettende sandwich, en salat, quiche eller deilig chiapudding? Passer godt til både frokost og lunsj!

 

Godt utvalg av bakverk og snacks
Føler du for noe søtere får du også klassiskt bakverk som boller, croissanter, scones, muffins og kjeks. Sunnere snacks som soltørket frukt og granola har vi også. Foretrekker du vegansk, glutenfritt eller laktosefritt? Da bør du prøve våre sprø og gode sjokoladekuler med blant annet kakao og kokos.

 

Trenger du å kjøle deg ned i varmen? Sjekk vår guide til avkjølende drikke og desserter på senteret her!

 

McDonalds

Åpningstider: Man-lør kl. 0930-23 // Søndag kl. 10-23

1. etasje

 

 

I tillegg til burgere får du også wraps, salater, kylling og fisk, og frokost- og vegetar-varianter på McDonalds.

 

Frokost på farten
Rakk du ikke frokosten? Ta frokosten på farten - eller nyt den innendørs eller utendørs hos oss. Hva med en McMuffin med kjøtt/egg eller bacon/egg, eller en McToast?

 

Prøv et kjøttfritt alternativ
Er du vegetarianer, eller ønsker du å spise grønnere? Vi har noe for deg også! Prøv vår hummus-salat, vegetar-nuggets eller vegetarburgere, da vel!

 

Godt samarbeid med norske bønder
Visste du at mesteparten av råvarene våre kommer fra norske bønder? For eksempel bruker vi kun 100% norsk storfekjøtt, kun norske økologiske egg og norske poteter. Når sesongen tillater det bruker vi også norsk salat, tomat og løk. Vi vet at kundene våre ønsker norske råvarer, og derfor er vi helt og holdent avhengige av norske bønder!

 

Kilder: egon.no, johnnyrockets.no, kaffebrenneriet.no, mcdonalds.no

 

Sist endret - 10 juli 2020