Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Besøk Sumo i Storo Amfi

Sumo åpner dørene 15. november!

Med et lekent og folkelig Asian Fusion konsept, med fokus på kvalitet og detaljer, serverer Sumo restauranten nydelige retter i Storo Amfi - som ligger rett ved Thon Hotel Storo og ODEON. Book bord her

Med et bredt utvalg av deilige sushi og varmretter passer restauranten for hele familien, forretningsmiddag, den første daten, bursdager, eller rett og slett et deilig måltid i eget selskap.

 

Sumo restauranten på Storo er kjedens flagship-restaurant, og har en stor uteservering på 150 kvadratmeter med sol fra 12-21 på sommeren.

 

-Det vil også bli pergola på uteserveringen slik at den kan brukes på dagene solen ikke skinner fra blå himmel, forteller Finn-Axel Rasmussen i Sinco AS som står bak restauranten, og legger til:

 

- Vårt banebrytende, men likevel uformelle interiør er nøye satt sammen. Utstyrt med flott belysning, god akustikk og ventilasjon.

 

Sumo har en innholdsrik lunsjmeny, take-away og bordbestilling gjennom Sumo sin egen app eller via nett. Sumo samarbeider også med Foodora og Roomservice for levering.

 

 

 Cateringer og eventer

Sumo leverer store og små cateringer til private og bedrifter samt til eventer med opptil flere tusen mennesker. I tillegg til dette er de også ofte hjemme hos folk og lager mat til selskapet eller holder matkurs.

 

-Våre erfarne kokker, servitører og bartendere vil sikre at stemningen er på topp, samtidig som de lager utmerket mat og drikke, forteller Finn-Axel.

 

Book bord her eller ring restauranten på tlf: 404 68 600. Opplev Asian fusion på sitt beste, hos Sumo restauranten på Storo!

 

Sist endret - 07 november 2019