Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Vegan- og vegetarmat på Storo

Vegan- og vegetarmat på Storo

På Storo Storsenter kan vegetarianere og veganere finne tilpassede retter hos alle våre spisesteder. Her får du en oversikt:

Baker Hansen

 

Flaguette med pesto, tomat, soltørkede tomater, pinjekjerner og mozarella ost.

 

Hos Baker Hansen har de mange deilige vegetartilbud Er du fysen på noe digg? Da kan kanskje baksten deres friste!

 

Baker Hansen har flere gode alternativer når det kommer til søtbakst – både kanelboller, croissant, skolebrød og wienerbrød for å nevne noe. Deres kanelboller er bakt med smør, kanel og sukker, og croissantene kan du få både med og uten sjokolade. Skolebrødene er en smakfull klassikker med vaniljekrem, melisglasur og kokosstrø. Wienerbrødene finnes i to smaker – vanilje eller eple. Og hva smaker vel bedre til bakst enn en skikkelig god kopp kaffe?

 

Ønsker du et lett måltid i farten kan deres scones som finnes i både grov eller fin variant være et godt alternativ.

 

Bambus Sushi

 

Alle rettene hos Bambus Sushi tilberedes på tradisjonelt vis med friske råvarer, som hvitløk, ingefær, chili og asiatiske krydder for å gi den fargerike, friske og eksotiske smaken.

 

Prøv deres Vegetar vårrull fylt med ris vermicelli, gulrot, løk og kål, eller deres veganske Nem Cuon, med 2 stk. ferske vietnamesiske vårruller, servert med salat,mango, mynte, agurk, koriander, syltet rettish-gulrot rullet inn i rispapir.

 

Har du mer lyst på nudler eller sushi, kan du prøve deres vegetar bambus noodles! Det er en japansk nudelsuppe med mame bønner og vårløk. Serveres med hjemmelaget kraft. Prøv også deres vegetar maki, med salat med agurk, avokado, mango, soyasaus, wasabi og ingefær.

 

BIT

 

Hos BIT tilbyr de baguetter, salater og sandwicher som skreddersys etter kundens ønske. De kan derfor tilby vegetariske og veganske alternativer i mange varianter. Hos BIT finner du en råvaredisk med et godt utvalg av ulike grønnsaker, bønner, linser, pasta, bulgur, dressinger og oster for å nevne noe. Blant deres bestselgende produkter har de en kjempegod vegansk pesto.

 

 

Brasseriet på Thon Hotel Storo

 

Røkt Haukelichevre med bakte beter og eplecidersirup.

 

Brasseriet på Thon Hotel Storo lager både vegetar- og veganske selskaps- eller bankettmenyer på forespørsel. I deres daglige meny finner du også flere gode alternativer, blant annet brent økologisk blomkål med betepure. Denne er vegansk og serveres med fritert grønnkål, urteolje og jordskokkchips.

 

På lunsjbuffeten er det alltid en vegetarrett på varmmat, samt en bugnende salatbuffet.

På forespørsel utvider de også vegansk- og/eller vegetartilbud på lunsjbuffeten.

 

Egon

 

Kjøttfri Fajitas, meksikanske hvetetortillas med guacamole, ost, ris, stekt lime, salat, blackbeans og meksigarnityr ( ananas, paprika, rødløk og jalapenos). Rømme og chunky salsa.

 

Hos Egon kan du velge mellom fristende lunsjer, forretter og desserter!

 

Smørbrød med avocado og posjert egg er en utmerket lunsj i deres koselige omgivelser! Eller så kan du gå for en frisk eple- og hjertesalat toppet med fersk avocado, grønnkål, tomat og granateplekjerner. De serverer også Bruschetta - et nydelig toastet landbrød med basilikumpesto, mozzarella, tomat og ruccolasalat. De har også løkringer til den som liker det fritert.

 

 

Til de litt større måltidene kan de friste med Quornburger! Dette er en kjøttfri burger toppet med med tomat, rødløk og minipickles, med fries på siden. Eller frister pizza kanskje? Da har de en Amerikansk pizza, toppet med cheddar og hjemmelaget tomatsalsa. Er du i det italienske hjørnet, serverer de Pasta crema med trøffelolje, servert med ruccola og sopp! Av pizza serverer de Pizza Quattro formaggi, den perfekte pizza for de som liker ost, toppet med fire ulike sorter eller Pizza margarita, toppet med plommetomat og fersk mozzarella. De har også kjøttfri quesadilla, med deilig tilbehør.

 

 

Dessertene Egon kan by på er blant annet Lun eplekake med kaffe på siden,Banansplit med banan, is, sjokoladesaus og jordbærsaus eller Nickers, med deilg vaniljeis og salt karamellis serveres med med peanøtter, karamellsaus, sjokoladesaus og kjeks. Oreokake og Pastel de Nata & espresso har de også! Dessertene er mange hos Egon, velg også blant pannekaker, milkshake, sjokolademousse, sjokoladefondant eller iskrem-kuler. Nam!

 

Johnny Rockets

 

Vegetariske onionrings.

Den amerikanske burgerkjeden Johnny Rockets tilbyr en superdigg veggie burger. Denne serveres med fersk tomat og salat på grovt brød. Er du mer fysen på noe fritert, har de South of the border tots – friterte potetballer, med cheddarsaus og cheddar-ost. Dobbelt opp med ost, der altså!

 

På menyen finner du også Grilled Cheese og Garden salad. Førstnevnte serveres med Wisconsin cheddar, provolone, pepper jack eller sveitsisk ost på surdeigsbrød. Salaten er sammensatt av krisp salat, toppet med ferske tomater, Wisconsin cheddar og valgfri dressing.

 

Jordbærpikene

 

Tomatsuppe med egg toppes med friske urter, egg og parmesan og serveres med nystekt focaccia og smør.

 

Jordbærpikenes vegetarretter er merket med en liten gulrot i menyen. De tilpasser også retter til vegetar om ønskelig.

 

Vegetarburgernelages på eget kjøkken med kikerter og linser med gresskarkjerner. Burgerne har smak av ingefær, chili, koriander og hvitløk, og servers med salat, tomat, syltet rødløk, karriaioli og tzatziki. Poteter som tilbehør kommer i tillegg og du kan velge mellom urte- og hvitløksstekte poteter, søtpotetfries eller vanlig fries.

 

Spinatpai med løk og feta, som serveres med frisk grønn salat med syltet rødløk, cherrytomat og tzatziki, er også å finne hos Jordbærpikene.

 

Perlespeltsalat (Vegansk) med gulrot, granateple, broccoli, spinat og hodekål er et fint alternativ dersom du ønsker deg en god salat. Denne lages med middagsperler, en type erstatning for ris, kokt i eplemost.

 

Kaffebrenneriet

 

Scones m/Hasselnøtt og sjokolade, Glutenfri melblanding, soyamel, sukker, mørk sjokolade, økologisk kokosolje, hasselnøtter, glutenfritt bakepulver, vaniljeekstrakt, nativ maisstivelse.


Kaffebrenneriet har en rekke vegetar- og veganske ingredienser på menyen. Utvalget kan variere, men en ting som er sikkert er at du alltid finner noe digg.

På menyen har de blant annet Kaldgrøt. Dette er en vegansk variant som lages med kokosmelk, bringebærpure, glutenfri havegryn, chiafrø og limepurè. En frisk kombinasjon med herlige smaker!


Er du glad i spinat og feta, er deres Quiche perfekt for deg! Denne passer like bra til lunsj som til middag, og lages med hvetemel, egg og melk. Og selvfølgelig spinat og feta! 

 

Egg og tomat kan vel aldri slå feil? Hos Kaffebrenneriet har derundstykke med egg og tomat, som lages med hvetemel, spelt og egg.


Er du ute etter et lett måltid på farten kan muslibrød m/brunost, som lages med hvetemel, rugmel, havregryn, melk, ost, smør, hasselnøtt, mandel, valnøtt eller yoghurt m/mangocoulis laget med melk, være det perfekte valget.

 

Dersom du er fysen på noe ekstra digg, har de en kjempe god glutenfri sjokoladekake og nydelige koko krønsj! Mmmm, nam!

All søt bakst er vegetarisk, inneholder melk, egg, smør.
Obs! Produktene i sortimentet kan variere fra sesong til sesong
.

 

La Baguette & Little Eataly

 

Pulled veggie-baguette, med soyabasert alternativ til kjøtt med chiliaioli og asiatisk viniagrette.

 

Hos La Baguette finner du nysmurte baguetter laget på bestilling - ferske og gode, akkurat slik du selv ønsker. På menyen finner du også salater, franske fristelser og varme alternativer.

 

Deres Eggesalat-baguette lages med hjemmelaget eggesalat med et hint av hvitløk.

 

Har du mer lyst på pizza, må du prøve deres Margherita pizza, som lages med tomatsaus og Mozarella.

 

Deres Veggie Pizza toppet med artisjokk, squash, en krem av marscapone og trøffel, semitørket tomat, mozzarella og toppet med ruccola, eller Veggie Pizza foccachia toppet med artisjokk, squash, en krem av marscapone og trøffel, semitørket tomat, mozzarella og toppet med ruccola, slår aldri feil!

 

Ønsker du noe lettere kan salat med mozzarella, servert med tomat, grønn pesto, balsamico og foccachia på siden, være et godt alternativ. 

 

Lille P

 

Komponer din egen salat

 

I tillegg til at du kan komponere din egen salat hos Lille P, så har de også andre alternativer på menyen som er vegetariske. Deres salat bowl serveres med falafler og deilig tilbehør. I tillegg kan du velge mellom både kald og varm wrap – varm bowl med spicy tempeh eller falaffel med hummus.

 

McDonald’s

 

Hos McDonald’s finner både store og små noe de liker!

Deres veggie Mcspice er en spicy beanburger, med deilig ost og salat. Eller kan en vegetar Mcfeat friste? Den inneholder Mcfeast saus, diverse salat, ost og lages av bønner. 

 

Visste du at de var vegetarnuggets også? De lages med kikerter, potet, gulrot og masse mer! Prøv de i dag! Eller om du vil ha noe enklere kan en vegetarisk hummus-salat friste! Den består av linser, hummus, salat, bønner, grønnkål, kikerter og mye mer! Nam!

 

 

Pinkfish

 

Asiatisk burger uten aioli med falafel og glutenfritt vegansk brød. 

 

Hos Pinkfish får du servert fristende fiskeretter eller vegansk falafel. Deres Hot burger med inspirasjon fra Vietnam, serveres med spicy soya og deilig mangosalsa. Er du mer fysen på en ekte vegansk Amerikansk burger? Den lages med falafel, uten coleslaw og med glutenfritt vegansk brød. 

 

Deres Amerikanske hot pot kan tilberedes uten yoghurtsaus, og med falafel, også helt vegansk. Ønsker du noe lettere å spise, kan deresveganskesalater, amerikanske suppe og wraps med falafel passe. 

 

Sumo Restaurant

 

Yasai Maki, med shitake sopp med avocado og takuan syltet reddik toppet med sesamfrø og sjøgresssalat. Andre maki lages på forespørsel.

 

Sumo er et lekent og folkelig Asian fusion konsept med fokus på kvalitet og detaljer. Prøv klassikerenFried Ricemedstekt ris, søt chilli, egg og grønnsaker - den kan aldri slå feil!

 

De serverer ogsåPad Thai, som erSumo’s versjon av Thailands mest populære middagsrett. Denne inneholder nudler, grønnsaker og deilig saus.

 

Sumo serverer også Red Curry, somlages på deres kjøkken med en herlig sterk hjemmelaget rød karrisaus. Retten serveres med asiatiske grønnsaker og ris. Er du glad i wok er San Lay Special bestående av wokede strimler av gul og grønn paprika, champignion og zucchini, servert i deres helt egen thai currymiks med ris, et godt valg!

 

Deres Hot Pot passer perfekt for den som liker det sterkt! Denlages med asiatisksterk saus ogthai mix grønnsaker, servert med ris på siden.

 

Er du en mer salatperson er deres Cæsar Salatmed parmesan, perfekt! Salaten serveres med valnøtter og avocado, med cæsardressing og et hint av chilli. Et annet alternativ er Asian Mango Salad, somer ensalat med mango - perfekt når du ønsker noe lett.

 

Visste du at Sumo har meatfree monday med  2 for 1 på alle vegetarretter hver mandag?

Les mer her

 

Sist endret - 27 mai 2019