Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Eksklusiv førpremiere av Rocketman på ODEON Oslo

Eksklusiv førpremiere av Rocketman på ODEON Oslo

Vil du være en av de første i verden som ser filmen Rocketman? Mandag 20. mai kl. 19:00 vises filmen hos ODEON Oslo!

Dette blir en musikkfest av de sjeldne og eneste muligheten før filmen har norgespremiere 29. mai.  
Før filmen blir det livestream fra den røde løperen i Leicester Square, fra premieren i London. Før det vil det være vorspiel og disco-stemning i Oscar's Bar!

 

-  Dette er det nærmeste du kommer den røde løperen uten å reise hele veien til London. Halvparten av plassene er allerede solgt så det haster om man vil ha plass på denne spesielle visningen, forteller Jon Einar fra ODEON Oslo, og legger til:

 

- Høydepunktet blir så klart filmen i seg selv da den er et fyrverkeri av en film, og stemningen blir jo unik med vorspiel i baren sammen med rød løper på arrangementet.  

 

 

Program for kvelden:
19.00 – 21.00 Vorspiel i Oscars Bar
2.00 – 21.30 Livestream fra premieren i London, med intervju av skuespillere. Det ryktes også at Elton John kommer på den røde løperen!
21.30 Filmen ROCKETMAN vises for første gang!

Regissøren bak Bohemian Rhapsody bringer oss historien om hvordan den ukjente musikeren Elton John ble til musikklegenden bak noen av verdens mest kjente og uforglemmelige låter. En unik mulighet til å få innblikk i Elton John's fenomenale karriere!

 

Gjør deg klar til en eksklusiv kveld med glitter og glam!

Billetter kan kjøpes her!

 

Arrangementet har 18 års aldersgrense.

Billetten inkluderer velkomstdrink.

 

Sist endret - 03 mai 2019