Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

En helaften på Storo!

En helaften på Storo!

Nyt en drink i baren, eller et herlig måltid på en av restaurantene på Storo før dere går på kino. Her har du en oversikt over spisesteder, hotell og flere av filmene som vises på ODEON Oslo. Tilbring den perfekte weekend eller helaften på Storo.

-I høst anbefaler vi Bohemian Rhapsody, filmen om Queen og Freddie Mercury, en fest av en film som du burde se om du har et forhold til Queen sine fantastiske sanger, forteller Linn Barholt, Film & Partnerships Manager i Capa.

 

En remake av familiefavoritten The Grinch kommer også på kino i november.

– Kjempesjarmerende film som setter deg rett i julestemning med en gang. Både barn og voksne vil le seg gjennom Grinchen, og sitte igjen med et smil om munnen, sier Linn.

 

Se oversikten over andre filmer som også kommer på ODEON Oslo i november her!

 

Filmer i desember

- A Simple Favor, Mary Poppins Returns og Sonja er de filmene vi gleder oss aller mest til i desember.

 

Filmen om Sonja Henie handler om skøyteløperen som også beseirer filmindustrien i Hollywood. Dette er også temaet for juleshowet på Storos egen skøytebane den 12. desember.

 

Se også oversikten over hvilke filmer som kommer på ODEON Oslo i desember her!

 

Nyt et glass vin til filmen

 

Bilder av Kokong design 

 

Baren på ODEON Oslo er den perfekte oppvarmingen til kinoopplevelsen.

 

-Her kan man kose seg med ett glass i luksuriøse omgivelser, og skal man se film i 2. etasje kan man til og med ta glasset med inn i salen, forteller Linn.

 

Ønsker man å lage en hel opplevelse rundt kinobesøket, ligger nye Thon Hotel Storo vegg i vegg med ODEON Oslo.

 

- Alle er velkommen til å bo på de nye fargerike hotellrommene, enten du kommer langveisfra eller vil bare være turist i egen by, sier hotellsjef Tamas Csorba og legger til:  

 

- Brasseriet vårt har mange spennende småretter som smaker best når de deles, enten det er før eller etter filmen. Perfekt for en date med din kjære.  

 

 

Spis på Storo

På little Eataly kan man også nyte et godt italiensk måltid før filmen.

- Skal man på date er en parma bianca-pizza på deling perfekt, forteller daglig leder, Henrik Dillmann.

 

Til familiedagen får man også pizzaer som passer til hele familien.

 

- Vi har barnepizza til halve prisen. En margharita eller en enkel skinkepizza er også perfekt for barn, legger Henrik til.

 

Johnny Rockets

 

 

Den nye amerikanskinspirerte dineren Johnny Rockets har også nylig åpnet rett ved kinoen. Der får du burgere, shakes og fries fra himmelen.

 

Johnny Rockets skal passe for alle, her kommer familien for å kose seg, vennegjengen for å feire bursdag eller bare samles eller kollegaer til hyggelig afterwork.

 

-Johnny Rockets passer også godt for de som har litt dårlig tid, selv om all maten vår lages på bestilling, så leverer vi maten fort til ventende gjester og det er perfekt før man skal på kino, avslutter Jon Erik.

 

Asian Fusion på Sumo

 

Med et bredt utvalg av deilige sushi og varmretter passer restauranten Sumo perfekt til en helaften.

 

-Våre erfarne kokker, servitører og bartendere vil sikre at stemningen er på topp, samtidig som de lager utmerket mat og drikke, forteller Finn-Axel i Sinco AS som står bak restauranten.

 

 

Pink Fish har også åpnet

 

Pink Fish er et nytt og spennende restaurantkonsept, som har norsk laks i hovedrollen. Du får sunne retter servert i Storobuen rett ved siden av ODEON og hotellet. 

 

Hos Pink Fish får du alt fra sashimi-salater og supper til burgere og wraps. Menyen er utviklet av Geir Skeie og er inspirert av hans reiser rundt om i verden. I alle kategoriene finner du en asiatisk, en europeisk og en amerikansk smaksvariant.

 

Restauranten har også maten din klar på under 5 minutter, og du kan til og med bestille i deres app, slik at maten står klar når du kommer.

  

 

Se også en oversikt over alle restaurantene og kafeene på Storo her

 

Sist endret - 07 november 2018