Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Husk TV-aksjonen søndag 20. oktober!

Husk TV-aksjonen søndag 20. oktober!

Foto: Josh Estey/CARE

Søndag 20. oktober er det klart for TV-aksjonen 2019! Årets TV-aksjon går til CAREs arbeid for å skape bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. Bli med å gå bøssebærer du også!

Visste du at det er kvinner og barn som rammes hardest av fattigdom, og at kvinner ikke har de samme mulighetene og rettighetene som menn? Eller at det i utviklingsland kun er én av ti landeiere som er kvinner, og at 104 land har lover som forbyr kvinner å ta enkelte jobber? 

 

CARE skal gi minst 400 000 kvinner mulighet til å starte egen bedrift, få egen inntekt, starte egne spare- og lånegrupper, og få en stemme i politikken og i lokalsamfunnet.

 

- Vi vil hjelpe til gjennom å oppfordre alle medarbeidere som jobber i butikkene våre til å verve seg som bøssebærer på aksjonsdagen 20. oktober. Jeg skal selv delta på dette, sier senterleder på Storo, Unni Merethe Aasgard.

 

Har du lyst til å bidra? Meld deg som bøssebærer her!

 

Kvinner med muligheter gir tilbake
Får kvinner disse mulighetene gir det ringvirkninger for 1,5 millioner mennesker i noen av verdens fattigste land, fordi kvinner gir tilbake til familien og lokalsamfunnet. Likestilling er ikke bare viktig for kvinnen selv, men også for å redusere fattigdom lokalt og nasjonalt, sier CARE på sine nettsider.

 

Vil du vite mer? Les mer om kampanjen her.

  

TV-aksjonsmidlene i år går til CAREs arbeid i ni land: Niger, Mali, Den demokratiske republikken Kongo, Burundi, Rwanda, Myanmar, Afghanistan, Jordan og Palestina.

 

Kilder: care.no

Sist endret - 07 oktober 2019