Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Fredag 19. oktober åpner NORMAL

Onsdag 19. oktober åpner NORMAL

Jesper (til høyre) og kollega Michael. Foto: NORMAL

Vil du handle kjente merkevarer til lave priser? Da bør du sjekke ut NORMAL!

- Å handle hos oss skal være spennende! Vi har et stort utvalg, og du får mye for pengene. Her finner du kjente merkevarer innen alt fra makeup til rengjøringsartikler, og mye mer, forteller Jesper hos NORMAL.

 

Butikken får inn 100 nye produkter hver uke. Du finner også varer du kanskje har sett i utlandet og lurt på hvorfor vi ikke har i Norge.

 

- Hos oss er kunden i fokus, og når vi tar inn nye varer forsøker vi så godt vi kan å lytte til hvilke produkter kunden vil ha inn, sier han.

 

Konkurranse og goodiebags på åpningsdagen

NORMAL åpnet sin første butikk i Norge i 2017, og responsen har vært enorm.

 

- Vi opplever stadig at kundene spør oss om varen vil koste det samme i morgen. De klarer ikke å tro på at det kan koste så lite, forteller Jesper.

 

 Ifølge Jesper har de ønsket å åpne butikk på Storo lenge.

 

- Dette er noe vi har prøvd å få til i tre år, så dette er en milepæl for oss. Storo er et populært senter, så dette ser vi veldig frem til, sier han.

 

Siden NORMAL fokuserer på å ha faste lave priser har de ikke noen åpningstilbud, men kommer du innom butikken på åpningsdagen venter flere overraskelser.

 

- Det blir goodiebags, enkel matservering og konkurranse, hvor du kan vinne fine premier, avslutter Jesper.

 

NORMAL finner du i 1. etasje mellom Lekia og Vinmonopolet.

 

Sist endret - 08 mai 2019