Meny
 

ODEON Oslo feirer 1 år

ODEON Oslo fyller 1 år

Fredag 22. mars er du velkommen til en skikkelig bursdagsfest!

ODEON Oslo feirer 1 år med halv pris på mange filmer, kaker for våre første 400 gjester denne dagen, premieringer til alle forestillinger, førpremierer, ballongslipp og tilbud, forteller kinosjef Terje.

 

I tillegg blir det gjensyn med de største titlene som gikk i løpet av året, Ringenes Herre-maraton med gratis frokost, og mange flere overraskelser.

 

Oscar’s Bar i 2. etasje holder åpent hele kvelden så her kan man hygge seg både før og etter filmen. Vi har også med egen DJ for anledningen, sier han.

 

Kommersiell direktør i ODEON, Jon Einar, er storfornøyd med det første året.

 

- Det første året har vært helt fantastisk, hektisk og krevende, men det har vært utrolig gøy å være med på åpningen av Norges største kinosenter med 14 saler, sier han.

 

- Det er hyggelig å se at kvalitet og komfort faktisk faller i smak hos Oslo-beboerne, legger kinosjef Terje til.

 

Kinosjef Terje (midten) og crewet hans er klare for å gi deg en god kino-opplevelse!

 

Flere store lanseringer

Fra året som har gått er det spesielt én premiere Jon Einar husker godt, nemlig Bohemian Rhapsody. 

 

- Da hadde vi live-sending fra London, og åpnet skjenke-sonen inn i IMAX salen slik at Queen fans kunne varme opp i Oscars´s Bar og ta med seg glasset inn, forteller Jon Einar, og legger til:

 

- Det gav en spesielt god stemning når så engasjerte fans satte vinflaska i koppholderen og nøt nesten tre timer med en kino-opplevelse utenom det vanlige. Dette var en tirsdag kveld med ble starten på et eventyr.

 

Hva med et besøk hos Oscar’s Bar før filmen?

 

- For min del må høydepunktet med året være hvor begeistret publikum som besøker oss for første gang er når de kommer inn, når de får wow-faktoren i IMAX-salen og de får totalopplevelsen som vi ønsker å gi hver eneste gjest. En smilende gjest er det vi ser etter, hver eneste dag, sier Terje.

 

Planene fremover

- Vi gleder oss stort til året som kommer! Det blir flere knallsterke titler fremover. Jeg kan også avsløre at vi skal ha utekino utenfor kinoen 6. og 7. september, og vi lover at dette blir noe helt utenom det vanlige. Her skal publikum få stemme frem sine favoritter til våren, sier Terje.

 

For de som ikke har prøvd det ennå anbefaler Jon Einar å teste en ODEONs hyggelige naboer i forbindelse med neste kinobesøk.

 

- Sumo, Johnny Rockets, Pink Fish og Thon Hotel Storo har alle strålende utvalg på mat i alle prisklasser, avslutter han.

Sist endret - 11 mars 2019