Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Sjekk ut disse kritikerroste bøkene

Sjekk ut disse kritikerroste bøkene

Er du blant de som elsker å begi seg ut på nye krimgåter? Da vil du få glede av disse boktipsene!

VI har spurt ekspertene hos ARK og Norli om å dele sine beste tips til krimbøker du vil bli oppslukt av. Og det beste av alt – du finner de lett tilgjengelig på nett også.

 

– Vi har mange gode bøker å trekke frem i år, sier Siri hos ARK.

Fantastiske anmeldelser
En av bøkene hun vil anbefale er Den tause pasienten av Alex Michaelides.

– Dette er en spennende psykologisk thriller som har fått fantastiske anmeldelser overalt. Flere medier hadde boken på listen over de beste bøkene i 2019, og nå er den endelig i salg på norsk, sier hun.

 

Andre bøker hun vil trekke frem er blant annet Sølvveien av Stina Jackson og Skyggejegeren av Camilla Grebe.

 

– Den sistnevnte fikk terningkast 5 i VG. Boken ble kåret til årets beste krim i Sverige i 2019. Skyggejegeren er en original og dyktig iscenesatt kriminalroman om den ukuelige driften mot å forstå seg selv, men også et stykke samtidshistorie som strekker seg fra andre verdenskrig og frem til i dag, forteller Siri.

 

1. To kan holde en hemmelighet av Karen McManus, 179,- // 2. Sølvveien av Stian Jackson, 179,- // 3. Den tause pasienten av Alex Michaelides, 379,- // 4. Skyggejegeren av Camilla Grebe, 379,- Alle fra ARK

 

Humoristisk thriller

Norli har også et bredt og spennende utvalg av bøker som passer alle leselystne. 

– Ett av våre beste boktips er Min søster er seriemorder av Oyinkan Braithwaite. Dette er noe så sjeldent som en krim fra Nigeria, en makaber og humoristisk psykologisk thriller om to søstre. Den eldste av dem har lang erfaring med å vaske opp blodsøl etter lillesøster, som ikke bare er smellvakker, men også psykopat, sier Hilde hos Norli.

En annen favoritt er boken En fri agent av John le Carré.

– I en alder av 88 år er det fremdeles ingen som når le Carré til knærne når det kommer til spionthrillere, sier hun.

 

Trenger du andre forslag til hva dere kan gjøre hjemme? Få gode tips her.

 

Barnefavoritten
Er du på jakt etter en krimbok som også barna kan sette pris på? Da vil hun anbefale Hvor er krabbene? av Lars Mæhle.

– Dette er god krim for de aller yngste. To små detektiver i Kråkeslottet barnehage løser spennende mysterier, forteller Hilde.

 

1. En fri agent av John le Carré, 379,- // 2. Min søster er seriemorder av Oyinkan Braithwaite, 379,- // 3. Hvor er krabbene? av Lars Mæhle, 199,- Alle fra Norli

 

Et bredt utvalg av spill og aktiviteter

Både ARK og Norli har et variert utvalg av spill, bøker og aktiviteter som både barn og voksne kan ha stor glede av. Hva med et morsomt puslespill som alle kan delta i? Eller et brettspill som får latteren frem hos store og små?

Ta en titt på utvalget hos ARK her.

Ta en titt på utvalget hos Norli her.

Sist endret - 27 mars 2020