Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Strikk årets julegaver!

Strikk årets julegaver!

 

Foto venstre side: illustrasjonsbilde // Foto høyre side: Camilla Pihl/House of Yarn

 

Hva med å lage noen hjemmelagde julegaver i år? Hos Nøstet Mitt finner du oppskrifter som passer for alle. Husk at det kan ta tid å strikke – men starter du nå rekker du det fortsatt!

- Alle kan strikke julegaver uansett nivå! Å strikke julegavene sine selv gjør det til en mer personlig gave, en gave man har lagt tid og kjærlighet i, sier Siri hos Nøstet Mitt, og legger til: 

 

- Små plagg som luer, votter og tovede tøfler er populære gaver til alle aldre.

 

Hva med å gi bort denne deilige genseren? Foto: Camilla Pihl/House of Yarn

 

 Hos Nøstet Mitt er strikking av gaver populært blant folk i alle aldersgrupper - alt fra bestemødre som strikker til barnebarna, yngre som strikker til venner og kjærester, og foreldre som strikker til barna sine. 

 

- I høst forventer vi at folk vil strikke selbuvotter, tovede tøfler og sitteunderlag, men også lettstrikkede plagg med tykt garn på tykke pinner, som for eksempel genserne fra Camilla Pihl-kolleksjonene til House of Yarn, sier hun.

 

Se strikkeoppskriftene til Camilla Pihl her!

 

 

Gode og varme votter er en kjempefin julegave! Foto: Rauma

 

Høstens garn-nyheter

- Den danske designeren PetiteKnit er også veldig populær nå. Hun har mange plagg til både dame og barn i forskjellige vanskelighetsgrader, og senere i høst lanserer hun et eget garn i samarbeid med Sandnes garn, sier Siri og legger til: 

 

- Noe som også er veldig populært nå er de nye melerte fargene i Rauma finull. De er fantastisk vakre og det har kommet nye oppskrifter til både barn, dame og herre til dette garnet.

 

Visste du at du også får garn og strikkeoppskrifter hos Nille? Få gratis strikkeoppskrifter her! 


Lue og votter i alpakka. Foto: nille.no

 

Hos Nadine finner du strikke-kit fra Skappel! Noe for den trendbevisste? 

 

Start nå!

- Det er viktig å huske på at det tar tid å strikke. Du bør derfor starte i god tid og tenke på hva som er realistisk å få til. Skal du strikke flere gaver kan det være lurt å holde seg til små prosjekter som votter og luer. Kluter og grytekluter er også kjempefine gaver, sier hun. 

 

Nybegynner? Luer og kluter er geniale og enkle gaver! Foto: Rauma

 

Vi du strikke større plagg i gave kan det være lurt å forsikre seg om at det er noe mottakeren faktisk har lyst på. 

 

- Kanskje den som skal få gaven selv skal være med å velge ut farge og modell? Det ligger mange timers arbeid i et håndlaget plagg, så da vil man jo gjerne at det skal være ønsket og bli mye brukt, avslutter Siri.

 

 

Sist endret - 28 oktober 2019