Meny
 

Thon Hotel Storo har åpnet dørene

Thon Hotel Storo har åpnet dørene

 

Onsdag 5. september åpnet endelig Thon Hotel Storo i Oslos nye, urbane bysentrum!

Med Storo Storsenter og Norges største kinosenter Odeon Oslo som nærmeste naboer, blir hotellet det perfekte sted å tilbringe et opphold fullt av shopping, underholdning og avslapning.


- Dette blir en perfekt destinasjon med et nytt hotell, her har du alt det beste Oslo har å by på. Du har kort avstand til flott natur i Grefsenkollen, fantastiske shoppingmuligheter på Storo Storsenter, Norges eneste IMAX-kino rett på utsiden av døren, en ny XXL og mange flotte restauranter som vil bli flere i nærmeste fremtid, forteller Tamas Csoba, hotelldirektør med Thon Hotel Storo.

 

Hotelldirektør Tamas Csoba

 

Andre tilbud i umiddelbar nærhet er skøytebane om vinteren og 18-hulls minigolf om sommeren på Storo Storsenter og gode turstier langs Akerselva.

 

 

Den fulle opplevelse

Det nye hotellet har store komfortable rom og suiter utstyrt med det siste innen lydanlegg og tv. Hotellet har også et eget treningsrom med det siste innen apparater. Ønsker du å holde konferanser og kurs finnes det moderne lokaler som passer til en hver anledning. Du har også bar og uteservering, og frokosten er inkludert i oppholdet.

 

-Vi har totalt 322 rom på hotellet. Suitene er på 50 kvm og de minste rommene på 19 kvm. Alle rommene er utstyrt med store Jensen-senger, så her kan du sove komfortabelt og godt. Det er trådløs Wi-fi på alle rom og Chromecast slik at du kan speile alt du har på mobilen til TV-en, sier Tamas.

 

 

Velkommen til Thon Hotel Storo

- Hotellet har et fantastisk design med flotte detaljer, men det er personalet vårt som utgjør den store forskjellen. De er genuint interessert i gjestene, gode ambassadører, profesjonelle til fingerspissene, blide og hyggelige. Vi ønsker alle velkommen til Thon Hotel Storo, avslutter Tamas.

 

Sist endret - 08 mai 2019