Meny
 

Forny uteplassen med Mester Grønn

Forny uteplassen med Mester Grønn

Skap en blomstrende sensommer med med vakre frilandskrysantemum!

Har frodigheten og prydverdien gått ut av sommerblomstene? Fortvil ikke – nå bugner butikken av flotte høstblomster og planter som gir liv, farge og glede til sensommerens krukker.

 

En av våre favoritter er frilandskrysantemum, som er en flott sensommerplante. Den er lettstelt, og har en vakker rund fasong som passer til de fleste urner og potter.

 

Frilandskrysantemum kommer i utallige farger og fargekombinasjoner, små blomster, store blomster, fylte og enkle. Frilandskrysantemum blomstrer i mange uker, og det eneste du trenger å gjøre er å knipe av de visne blomstene etterhvert.

 

 

Dette er en plante man har glede av mens den blomstrer, og så bytter man den gjerne ut. Får den en kjølig plassering kan den blomstre flott utover høsten.

 

Frilandskrysantemum er ekstra vakker satt sammen med andre av høstens blomster og planter, som for eksempel lyng, pernettia, calocephalus og prydgress. 

 

Slik steller du frilandskrysantemum

  • Frilandskrysantemum trives best ute og kan stå både i sol og halvskygge
  • Den tåler å tørke lett ut mellom hver vanning
  • Knip av visne blomster
  • Frilandskryss trenger ikke næring
  • Planten tåler ned til 2-3 grader C

På høsten kan den ofte få for mye vann på grunn av regnvær, og dette kan ta knekken på planten. Sørg derfor for å ha god drenering slik at alt overvann kan renne ut av potten.

 

Tilbud på frilandskrysantemum

Ut august får du kjøpt stor og flott frilandskrysantemum for kun 80,- (før 120,-) Nord-Norge kr 120,- (før 160,-) hos Mester Grønn.

 

Mester Grønn finner du i 1. etasje. 

Sist endret - 09 august 2018