Meny
 

Interiørtrendene som gjelder i høst!

Interiørtrendene som gjelder i høst!

Mørke og myke høsttekstiler fra Princess. Foto: Princess

Ny sesong = nye farger! Bytt ut de lyse sommerfargene med lune tekstiler og mørkere nyanser for å skape den ultimate hygge-følelsen hjemme denne høsten.

- Populære farger denne høsten er brun- og rødtoner i lune nyanser. Store, fargerike mønstre er også inn nå. Velour fortsatt en stor trend denne sesongen, sier Leila hos raun/NoDe.

 

Ifølge henne beveger interiørtrenden seg mer og mer bort fra det sterile og minimalistiske, mot varme og koselige hjem.

 

Velour i lune farger er en stor trend i høst. Foto: raun

 

- Vi opplever at folk søker trygghet i en utrygg verden, dette ved hjelp av varme farger, mye tekstiler og en lun atmosfære i hjemmet, forteller Leila, og legger til:

 

- Fyll opp med myke tepper, gardiner, massevis av puter, pledd og grønne planter for en lun stemning hjemme.

 

Princess

Også hos Princess er høsten rustikk, lun og koselig. Fargene du vil se hos Princess denne sesongen er oker, rust, brunt, blått og grønt. Populære materialer er velour, og mer naturlige materialer som ull, lin og vasket bomull.

 

Blått i forskjellige nyanser er også en stor trend denne høsten. Foto: Princess

 

- Den rustikke og koselige stilen egner seg like godt på hytta som i den urbane leiligheten, alt etter hva slags elementer man setter sammen, sier Nora hos Princess, og legger til:

 

- Miks gjerne grove stoffer med silkemyk velour for å få dybde og variasjon. Jordfargene er også tilbake, og med en elegant touch på materialer og omgivelser gir dette en lun og hyggelig atmosfære, sier hun.

 

Luksuriøs og nordisk hos Kremmerhuset

Hos Kremmerhuset er det i hovedsak to trender som gjelder denne høsten - luksuriøs og nordisk.

 

Luksuriøs høst hos Kremmerhuset. Foto: Kremmerhuset

 

- En av trendene du vil se hos oss i høst pyntet, luksuriøs og lekker. Her finner du velur, blanke overflater, gull/messing, speil, mørkere treverk og metall, sier Martine hos Kremmerhuset, og legger til:

 

- Den andre trenden er mer nordisk, med litt grovere naturlige materialer, som skinn, filt, ull, lyst tre, betong, kurv og keramikk.

 

Skandinaviske vibber hos Kremmerhuset. Foto: Kremmerhuset

 

Martine forteller at fargene som går igjen i høst er blant annet blått og burgunder. Mønstrene som går igjen er grafiske mønstre, blomster og botanisk preg.

 

- Tekstilene våre består for det meste av velour, bomull og noe ull. Disse kommer i mange fargenyanser og forskjellige mønstre, noe som gjør det lett å matche dem som du vil, sier hun.

 

Fikk du lyst til å fornye interiøret? Raun/NoDe finner du i 1. etasje, og Princess og Kremmerhuset i 3. etasje.

 

OBS! 1. september bytter raun navn til NoDe og flytter til Gunnar Schjelderupsvei 6, rett over gaten for senteret.

 

Sist endret - 08 mai 2019