Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

NoDe: Kvalitetsmerker i skandinavisk stil

NoDe: Kvalitetsmerker i skandinavisk stil

 

Opptatt av design, kvalitet og fine ting – eller skulle du kanskje hatt litt interiørveiledning? Da er NoDe butikken for deg!

 

- Hos oss finner du alt av møbler og interiør til spiserommet og stuen i tillegg til noen godsaker fra Lakrids og ADD:WISE, forteller Leila hos NoDe.

 

NoDe står for nordisk design, og i butikken finner du mange forskjellige merker innen møbler og interiør. Butikken passer for alle som har en interesse for design, er kvalitetsbevisste og ønsker å finner flere kvalitetsmerker under samme tak.

 

Tilbyr interiørveiledning

- Vi tilbyr også interiørveiledning til kunder som ønsker å kjøpe møbler. Avtal tid i butikken, eller så kommer vi hjem til deg hvis du ønsker det, sier hun.

 

Interiørveiledningen i butikk varer i en halvtime, men får du veiledningen hjemme hos deg selv varer det i en time.

 

- Handler du møbler betaler du kun for dem, og du slipper å betale for timen. Dersom det ikke blir noen handel betaler du en timepris.

 

NoDe finner du i Gunnar Schjelderupsvei 6, rett over gaten for senteret. Se kart og les mer om butikken her!

 

 

Håndplukkede kvalitetsmerker

- I motsetning til mange andre møbelbutikker, er vi ikke en kjede. Vi har satt sammen et sortiment, som er håndplukket av oss, fra flotte skandinaviske og europeiske merker. Dette er varer som vi har tro på og er stolte av, sier hun, og legger til:

 

- Vi er spesielt stolte av våre møbelmerker som yggoglyng, raun, Andersen og Calligaris. Kvalitet, mangfold, tidsriktig design, enkelhet og stort utvalg er nøkkelordene her, sier hun.

 

VÅRENS NYHETER: 1. Lysestake fra Hübsch, kr. 120,- // 2. Vase fra Cooee, kr. 549,- // 3. Manet-dekorasjon fra Hübsch, kr. 359,-  // 4. Vase fra Hübsch, stor kr. 399,- // 5. Vase fra Hübsch, liten kr. 299,- Foto NoDe/produsentene

 

Designere med lang erfaring

Bak disken hos NoDe finner du en gruppe på fem personer, hvor tre er utdannet interiørdesignere, én produktdesigner og én retaildesigner.

 

- Vi bruker vår kunnskap og erfaring aktivt for å yte mest til våre kunder, forteller Leila. 

 

Interiørbutikken, som tidligere het raun, åpnet dørene på senteret House of Oslo allerede i 2006. Den gang var de den første og eneste franchisetakeren av danske raun i Norge.

 

- Da House of Oslo stengte dørene i 2018 flyttet vi til Storo, til Gunnar Schjelderupsvei 6. Senere samme år byttet vi navn fra raun til NoDe, og nå holder vi til rett over gaten for senteret, sier hun. 

 

 

Masse fine nyheter på vei inn

- Fremover kommer vi til å få inn nyheter fra Pappelina, Hübsch, Skandinavisk, Cooee, Storefactory og flere andre merker. Varene har begynt å komme inn litt etter litt, og vi forventer siste leveranse i midten av mars, forteller Leila, og legger til:

 

- Pastell-farger, oker og vinrødt er noen av fargene vi kan forvente oss denne sesongen.

 

Bare å glede seg, der altså!

Sist endret - 14 februar 2019