Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

raun bytter navn til NoDe

raun bytter navn til NoDe

I tillegg til et mer tidsriktig navn flytter interiørbutikken over veien for senteret. De utvider også sine møbel- og interiørkolleksjoner.

 

Navnet NoDe betyr nordisk design, noe som står veldig i stil til utvalget i butikken.

 

- Vi hadde et ønske om å fornye konseptet vårt og ha et navn uavhengig av merker, der vi kan håndplukke våre leverandører og sette sammen et konsept vi har stor tro på og er stolte av, forteller eier Leila.

I tillegg til nytt navn får interiørbutikken også ny logo og ny hjemmeside. De nye flotte lokalene blir større enn dagens lokaler, og åpner allerede i uke 36.

 

Moderne og funksjonelle møbler
NoDe representerer et stort utvalg moderne og funksjonelle møbler av skandinavisk design, med blant annet merkene Ygg&Lyng, som har en stor møbelkolleksjon, Won Design, raun og Andersen. Butikken fører også interiør, tekstiler, belysning og tepper fra merker som Umage, House Doctor, Bloomingville, Skandinavisk og mer.

 

- Teppemerket Liniedesign får et stort stativ med 40 hengende tepper, og det blir større utstillinger fra merkene lindDNA, Pappelina og Cooee, sier Leila. 

 

Nytt samarbeid

NoDe har begynt samarbeid med Wall-it, som tilbyr bærekraftige naturprodukter fra Portugal.

De har 1 vegg som er laget av kokosnøtter, 2 vegger i kork som er både lyddempende og dekorative og snart kommer en i sukkerrør.Velkommen til åpningsfest!
Torsdag 13. september blir det arrangert åpningsfest i de nye lokalene. 

 

 

NoDe tilbyr 20% på alle småvarer, Fiam stoler til 20% og 10% på alle bestillinger ut helgen. I tillegg har de dørmatter til 99,- før 249-.

 

Det blir servering av bobler og søtsaker, det er laget et hjørne til barna slik at foreldre kan handle og de 50 første handlende kundene får også en hyggelig overraskelse!

 

Kom innom den nye butikken i Gunnar Schjelderupsvei 6, og få inspirasjon og hjelp til å finne de beste løsningene for ditt hjem!

 

NoDe finner du her: 

 

Sist endret - 03 mai 2019