Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Tre nye skandinaviske merker til NoDe!

Tre nye skandinaviske merker til NoDe!

Fra venstre; Eva Solo Furniture, WOUD og Northern.

WOUD, Northern og Eva Solo Furniture har funnet veien til NoDe denne høsten. Interiørbutikken på Storo er blant de første forhandlerne av sistnevnte i Norge.

- De fleste kjenner til merket Eva Solo fra før av, men nytt fra i år er møbelkolleksjonen de viste frem på en interiørmesse i Stockholm tidligere i år, forteller Leila hos NoDe.


Den danske familiebedriften har holdt på i fire generasjoner, og ble startet opp for over hundre år siden. Produktene kjennetegnes av høy kvalitet, lang holdbarhet og ikke minst funksjonalitet.

 

Eva Solo Furniture, dansk design på sitt beste!

 

WOUD – interiør med et nordisk preg
Det danske merket WOUD er kjent for sin gode kvalitet og sitt nordiske preg, og produktene designes av ulike kjente designere.

- Merket produserer interiørartikler innenfor møbler, belysning og småvarer, og du finner den nyeste kolleksjonen utstilt hos NoDe nå, sier Leila.

 

Fra venstre; Flora sofa, WOUD Pocket Mirror, og lampe fra WOUD.

 

Svevende hylle og figurene Nanu, Rina og Hibo. Begge fra WOUD.

 

Northern – enkelhet på sitt beste
Forestill deg Norden. Et robust landskap, klart blått vann og dramatiske horisonter i de norske fjorder. Det er nettopp her at det norske merket Northern henter sin inspirasjon.

 

- Northern har kolleksjoner på ulike møbler og belysning. Deres Loud barcabinett ble vinner av årets lesepris hos Bo Bedre, forteller Leila.

 

Lekkert fra Northern!

 

Ta deg turen innom NoDe for å sjekke ut de nye merkene! Interiørbutikken finner du vedsiden av XXL, i Gunnar Schjelderups vei 6.  

Sist endret - 18 september 2019