Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Basisgarderoben: Plaggene alle burde ha i garderoben sin!

Basisgarderoben: Plaggene alle burde ha i garderoben sin!

Basisplagg er tidløse plagg som kan brukes til de fleste anledninger og som sjeldent går av moten. Med andre ord - bra for miljøet og lommeboken!

-Jeg har plukket ut noen plagg som jeg mener alle burde ha i klesskapet sitt. Dette er ting som kan brukes om og om igjen, og styles forskjellig til ulike anledninger og årstider, forteller Cornelia Brunasso, stylist og personal shopper på Storo Storsenter. 

 


- Jeans passer like fint sammen med en silkebluse til en bedre middag, som til t-skjorten på en hverdag. Ønsker man å piffe opp basisplaggene er det fint å bruke elementer med farger, tekst eller mønster, som for eksempel skjerf, bluse eller blazer, forklarer Cornelia.

  

Trenchcoaten

Dette er en klassiker som ikke går ut av tiden. Den kan brukes til de fleste anledninger og kler alle kroppsfasonger. Finn rett farge og lengde som passer deg, og du har trenchcoaten livet ut.

 

Cornelia: Trenchcoat, Vero Moda // Jeans, 2nd Day // Cardigan, Days Like This // Veske, Nunoo bags, Nadine // Sko, Lodi, Shoebaloo. Svart trenchcoat, H&M // Beige trenchcoat, Vero Moda.

 

Den blå jeansen

Alle kan bruke jeans, her gjelder det bare å finne den modellen som kler din kroppsfasong! Bruk gjerne god tid og spør de ansatte i butikken om hjelp dersom du er usikker.  Levis Store, VIC og Carla har mange fine modeller og størrelser.

 

Slengbukser, Bik Bok // Smal jeans, Gina Tricot. Cornelia: Jeans, Lexington // Blazer, Vero Moda // Veske, Coach, Høyer.

 

Den hvite skjorten

Man føler seg alltid fin i en skjorte. At den kan være både avslappet og stram på en gang, uansett hvilken modell man går for, er perfekt. Skjortene til Lexington er både klassiske og behagelige i tillegg til at de er perfekte å bare slenge på seg hvis man har en kleskrise.

 

Cornelia: Skjorte, Lexington // Bukse, Neo Noir, Nadine // Øredobber, Mango // Sko, Bianco. Smal skjorte, Samsøe Samsøe, Høyer // Vid skjorte, Lexington.

 

Genseren

En hvit eller annen ensfarget genser er alltid fint å ha i skapet. Denne er fin til jeans, mønstret bukse eller til ett skjørt. Kombiner den gjerne med en mønstrete eller farget skjorte under for å sprite den opp. Ønsker du en mer røff look kan du dra ut kragen og ermene, og la gjerne skjorten stikke frem litt nederst.

 

Rosa genser, ONLY // Svart genser, H&M. Cornelia: Øredobber, Mango // Genser, Object, Olivias Verden // Skjørt, Days Like This.

 

De svarte stiletthælene

Disse er fine til både kjole, jeans, skjørt og dressbukse. Skoene kommer i mange typer: stiletthæl, blokkhæl, kittenheel, så her er det bare å finne seg en favoritt! Er du ikke så høy på sokkelesten kan et tips være å investere i et par spisse sko. Disse gir nemlig en illusjon om at beina er lengre! 

 

Sko, Lodi, Shoebaloo // Små hårspenner, Olivias Verden // Brun hårspenne, Glitter // Rosa hårspenne, Olivias Verden.

 

Tilbehøret
Brukklokker, hårpynt, øredobber og skjerf for å gjøre basisplaggene mer spennende. Knyt et skjerf i halsen til jeans og en t-skjorte, eller bruk et par fine hårspenner til en sort kjole.

 

-Jeg liker fortsatt trenden med hårpynt! Hårbøyle, Hårspenner eller en morsom hårstrikk kommer jeg til å bruke mer av både nå og til våren, avslutter Cornelia.

 

Se flere basisplagg her!

 

 

Location: NoDe i Gunnar Schjeldrupsvei 6.

 

 

 

 

 

Sist endret - 03 april 2019