Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Brow Rehab åpner pop-up 15. august!

Brow Rehab åpner pop-up 15. august!

Torsdag 15. august åpner Brow Rehab pop-up i 1. etasje ved siden av Jernia og Lekia.

Brow Rehab er Norges største salong med øyenbryn som spesialitet. Deres signaturbehandling «brynsløft» gir ansiktet en ny ramme, hvor de vokser overflødig dun, farger hår og napper den perfekte fasong til ditt ansikt.

 

 

-Vi spesialiserer oss på bryn og utfører vår signaturbehandling «brynsløft» som er design med voks, farge og napping, forteller eieren Silje Noreng og fortsetter:

- Vi gleder oss VELDIG til å åpne på Storo! Vi tror det er en fantastisk location og gleder oss til å møte både gamle og nye kunder!

 

I løpet av høsten åpner salongen i nye større lokaler ved inngangen til XXL, bak Thon Hotel Storo.

 

 

Behandlinger for alle
Og det er ikke bare kvinner som kan nyte godt av Brow Rehab sine behandlinger, de har også en spesiell behandling av bryn til menn som heter «manscaping» hvor de rydder lett i buskebrynene. I tillegg til behandlinger til bryn, tilbyr de også den semi-permanente kosmetiske tatoveringen av bryn microblading, behandling av vipper, voksing, makeup og hud.

 

- Vi gjør hovedsakelig bryn, men utfører også vippeløft med og uten farge samt makeup til spesielle anledninger og makeupkurs, avslutter Silje.

 

Book time i salongen her!
Brow Rehab sitt tilbud under ekstremsalget:

Sist endret - 16 august 2019