Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Derfor bør du ha en egen duftgarderobe!

Derfor bør du ha en egen duftgarderobe!

 

Vanskelig å velge bare én parfyme? I duftbaren hos Fredrik & Louisa kan du få hjelp til å finne ulike dufter som passer til forskjellige anledninger - og lage din egen duftgarderobe!

- Mange synes det er så mye å velge i når de kommer seg for å finne seg en parfyme. Men du må jo ikke velge bare én, sier Hina hos Fredrik & Louisa.

 

Akkurat som du velger antrekk etter humør og anledning bør du også velge duft etter hvordan du føler deg den dagen.

 

- Kanskje er du glad og sprudlende en dag, og vil ha en parfyme som merkes, og en annen dag føler du deg kanskje rolig og tilbaketrukket og vil ha en litt mer anonym parfyme, sier hun. 

 

NYDELIGE DUFTER: 1. Daisy Love fra Marc Jacobs, fra kr. 550,- // 2. Yes I am fra Cacharel, fra kr. 375,- // 3. Mon Eau fra Lolita Lempicka, fra kr. 655,- // 4. Woman fra Ralph Lauren, fra kr. 570,-

 

Ulike parfyme til jobb og fest

Når Hina skal hjelpe noen med å finne sin duftgarderobe tar hun utgangspunkt i hva du har brukt før.

 

- Jeg prøver å finne ut om det er noen spesielle duftnoter du liker, eller om du kanskje vil prøve noe annet enn det du hadde sist, sier Hina.

 

Enten du liker lette, tunge, krydrete eller blomstrete forsøker hun å holde en rød tråd gjennom de forskjellige parfymene selv om de har ulik tyngde og er til ulik anledning.

 

- Noen velger gjerne en lettere duft til hverdags, og en tyngre duft på til fest/kveldstid, men det er ingen regler for når du skal bruke hvilken type duft, og det er akkurat det som er så spennende, forteller hun.

 

LUKT DEG FREM: Duftbaren hos Fredrik & Louisa.

 

NISJEPARFYMER: Unike dufter fra Chaubard.

 

Nisjedufter for deg som vil ha en unik duft

Når du skal velge parfymer til duftgarderoben din kan du velge mellom alle duftene i butikken. Fredrik & Louisa har også noe for deg som ikke vil lukte som alle andre!

 

- For de som vil ha en unik duft kan vi tilby nisjedufter fra merket franske Chaubard, som består av konsentrerte dufter med spesielle ingredienser, forteller Hina.

 

I butikken finner du en egen duftbar med noen av duftnotene som finnes i de ulike parfymene de har, blant annet kanel, ingefær, timian og kardemomme. Her kan du lukte deg frem til hvilke noter du liker best!

 

- Blant de åtte nisjeduftene finner noter av alt fra musk, mandler og ylang ylang til melk, karamell og kjeks. Dette er dufter som er både spesielle og velduftende på samme tid, sier hun, og legger til:

 

- Duft kan si noe om hvem du er som person, og du er ikke den samme hver dag. Velg hvem du vil være i dag!

 

 

Sommerfavoritter hos Vita: Daisy love sunshine fra Marc Jacobs, fra 735 kr // Daisy fra Marc Jacobs, fra 735 kr.

 

Tips til deg som skal finne ny parfyme:

-       Husk at du alltid bør prøve parymen på huden for å se hvordan den lukter på deg. Det er nemlig ph-balansen i huden som avgjør hvordan parfymen blir på akkurat deg, og derfor kan parfyme lukte forskjellig fra person til person.

 

-       Tips! Lukt på kaffebønner etter hver andre duft prøver for å nøytralisere nesen!

 

-       Ikke vær redd for å spørre om hjelp! Vi har masse kunnskap om parfyme, og hjelper deg gjerne!

Sist endret - 26 juni 2019