Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Husk disse fristene frem mot 17.mai!

Husk disse fristene til 17. mai

Trenger du en hårklipp før den store dagen?

 

Hos alle frisørsalongene på senteret bør man beregne å bestille time minst fire uker før 17. mai. Så sett av tid i april til hårklippen!

 

 

Har du noe du må sy? 

Flexi Systue har over 15 år med erfaring, og de mange kvalifiserte sydamene står klare for å hjelpe deg. Skjorter, dresser og lignende tar i utgangspunktet en uke, men vi anbefaler å være ute i god tid for å være helt sikker. Frist for å levere bunad er 25. april. Kom innom systuen for å se om de har kapasitet.

Flexi Systue finner du i 4. etasje. 

Dersom du skal rekke å rense bunad, dress og skjorte før nasjonaldagen, må dette levers inn minst en uke i forkant. Selv om det i utgangspunktet kun tar en uke, anbefaler Storo rens og skjorteservice at du er ute i god tid. De tilbyr også expressrens før kl. 17 på hverdager. Med forbehold om kapasitet.

Storo rens og skjorteservice finner du ved innkjøring til p-hus i underetasjen.

 

Frister for levering av sølv til rens eller reparasjon

 

Gullfunn: 21. april. 

Bjørklund: Lettere puss er det ingen frist på, og det gjøres i butikken frem til 16. mai, såfremt det ikke er for stor pågang. Dyprensende puss tar 14 dager. Bjørklund har også fått en trommel for dyprens, hvor det tar 1 dag for alle typer sølv/søljer.

 

Thune: Butikken har en trommel for oksidert sølv i butikken, og her kan du få pusset sølvet ditt i butikk frem til og med 16. mai, så fremt det ikke er for stor pågang. 

David-Andersen: 

Enkel puss gjør David-Andersen gjerne for deg i butikken dersom de har kapasitet. De selger masse forskjellige typer sølvpuss, og har også flere løsninger som kan gjøre stor forskjell bare på få minutter. Ved grundig puss av bunadssølvet ditt, feks forgylling, oksidering eller reparasjoner, som sendes til vår gullsmed, kan det leveres i butikken frem til 9. mai for å få det ferdig til 16. mai i de aller fleste tilfeller av reparasjoner.


Hos oss finner du også skomaker, dersom du har behov for å fikse på en såle eller lignende.

 

Mister Minit finner du i 3. etasje.  

 

Få en skinnende bil til 17.mai 
Husk at bilen også bør skinne til nasjonaldagen. For time hos Lemonwax kan du ringe 
90631676 eller bestille time i appen. Alle som bestiller vil bli prioritert.

 

Lemonwax finner du i p-huset i underetasjen.

Sist endret - 07 mai 2019