Meny
 

Husk disse fristene frem mot 17.mai!

Husk disse fristene til 17. mai

Trenger du en hårklipp før den store dagen?

 

Hos alle frisørsalongene på senteret bør man beregne å bestille time minst fire uker før 17. mai. Så sett av tid i april til hårklippen!

 

 

Har du noe du må sy? 

Flexi Systue har over 15 år med erfaring, og de mange kvalifiserte sydamene står klare for å hjelpe deg. Skjorter, dresser og lignende tar i utgangspunktet en uke, men vi anbefaler å være ute i god tid for å være helt sikker. Frist for å levere bunad er 25. april. Kom innom systuen for å se om de har kapasitet.

Flexi Systue finner du i 4. etasje. 

Dersom du skal rekke å rense bunad, dress og skjorte før nasjonaldagen, må dette levers inn minst en uke i forkant. Selv om det i utgangspunktet kun tar en uke, anbefaler Storo rens og skjorteservice at du er ute i god tid. De tilbyr også expressrens før kl. 17 på hverdager. Med forbehold om kapasitet.

Storo rens og skjorteservice finner du ved innkjøring til p-hus i underetasjen.

 

Frister for levering av sølv til rens eller reparasjon

 

Gullfunn: 21. april. 

Bjørklund: Lettere puss er det ingen frist på, og det gjøres i butikken frem til 16. mai, såfremt det ikke er for stor pågang. Dyprensende puss tar 14 dager. Bjørklund har også fått en trommel for dyprens, hvor det tar 1 dag for alle typer sølv/søljer.

 

Thune: Butikken har en trommel for oksidert sølv i butikken, og her kan du få pusset sølvet ditt i butikk frem til og med 16. mai, så fremt det ikke er for stor pågang. 

David-Andersen: Skal du ha grundig puss av sølvet ditt, ved for eksempel forgylling, oksidering eller reparasjon av søljer, bør man beregne minst 3 uker. Enkel puss gjøres enkelt i butikken frem til og med 16. mai.  


Hos oss finner du også skomaker, dersom du har behov for å fikse på en såle eller lignende.

 

Mister Minit finner du i 3. etasje.  

 

Få en skinnende bil til 17.mai 
Husk at bilen også bør skinne til nasjonaldagen. For time hos Lemonwax kan du ringe 
90631676 eller bestille time i appen. Alle som bestiller vil bli prioritert.

 

Lemonwax finner du i p-huset i underetasjen.

Sist endret - 15 april 2019