Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Feriemote - dette bør du pakke i kofferten!

Feriemote - dette bør du pakke i kofferten!

 Skal du reise på ferie i sommer? Her får du pakketips og check-liste til fire ulike ferier fra vår personal shopper Cornelia.  

 

Byferie

Skal du på byferie er det viktig å tenke på komfort, samtidig som at du har med fine antrekk til kvelden.

 

-Husk å ikke pakke for mye, slik at det er rom for litt shopping. Tenk derfor at du skal ha plass i kofferten til mer enn det du reiser med, forteller Cornelia.

 

 

 

- Det er lurt å pakke med plagg du enkelt kan kle deg om til kvelden i. En fin jeans, kule sneakers og en t-skjorte på dagtid, er lett å style om med en søt singlett og høye hæler på kvelden, legger hun til.

 

 

1. Singlett, KappAhl, 299,- // 2. Jeans, BikBok, 599,- // 3. Kjole, BikBok, 499,- // 4. Veske, Don Donna, Morris, 499,- // 5. Øredobber, Glitter, 79,90 // 6. Sneakers, Fila, Dna, 899,-

 

 

-Topp antrekket med øredobber og en kul blazer, og du er klar for å gå på byen eller restaurant!

 

Sydenferie

Til sydenferien er det en selvfølge at bikini eller badedrakt pakkes med. Her er det derfor lurt å fokusere på hvilke plagg du tar med til kvelden, eller hva som er lett å kle seg i når du skal en kjapp tur fra bassenget til hotellet.

 

 

 

- En lett kjole er enkelt å ta på seg, og kan funke både på dagtid og kveldstid. I tillegg til de overnevnte plaggene ville jeg ha tatt med meg en fin strandveske som rommer alle nødvendigheter i løpet av dagen, forteller Cornelia og fortsetter:

 

1. Bok, Ark, 99,- // 2. Badedrakt, KappAhl, 399,- // 3. Sandal, ROOTS, dna, 699,- // 4. Solhatt, KappAhl, 249,- // 5. Skjortekjole, H&M, 299,- 6. Solbriller, Glitter, 79,90.

 

- Kjøp også en koffertvekt, da får du veid kofferten før du er på flyplassen, så slipper du å betale overvekt. Du finner mange fine hos Morris, og og en god koffert er en investering for alle typer ferier.

 

Båttur

Når du skal på båttur er det lurt å tenke på at du ikke skal pakke ting som tar veldig stor plass. Bruk badedrakten som body under en fin shorts eller en stor skjorte som kjole.

 

 

 

- Mitt beste tips er å pakke med en tynn boblejakke, den tar ikke mye plass og den er perfekt å ta på når det blir kaldere eller blåser. Pakk alt i en weekend-bag, den tar ikke stor plass i lugaren og du får en god oversikt over alt du har med deg.

 

1. Vindtett jakke, The North Face, XXL, 1649,- // 2. Shorts, H&M, 249,- // 3. Støvler, Tretorn, Dna, 899,- // 4. Linskjorte, KappAhl, 399,- // 5. Ullsokker, Ullvang, XXL, 129,- // 6. Badedrakt, KappAhl, 399,- // 7. Solbriller, Monki, 129,-. 

 

-Rull plaggene i stedet for å brette de, dette tar mindre plass og klærne blir ikke krøllete. Pakk også i pakkeposer, da finner du lett frem tingene i en liten lugar!

 

Topptur

På denne type ferie kan det blåse mye, tenk derfor på å pakke med deg varme plagg, som ikke tar stor plass og er lette å kle på seg dersom behovet kommer.

 

 

 

- Skoene er egentlig det viktigste på en slik tur. Jeg anbefaler å gå innom en av sportsbutikkene på senteret, så hjelper de deg med å finne riktige sko til den type tur du skal på!

 

1. Fjellsko, La Sportiva, XXL, 1999,- // 2. Drikkeflaske, Caliz, XXL, 299,- // 3. Gore-tex-jakke, Norrøna, 4999,- // 4. Hals, Bula, XXL, 149,- // 5. Turbukse, Berghans, XXL, 799,- // 6. Skjorte, Norrøna, 999,- // 7. Hansker, Kari Traa, XXL, 149,-

 

- Fyll opp dine kremer og sjampo i mindre flasker som du får kjøpt hos Morris, Clas Ohlson eller en av kosmetikkforhandlerne. Deo- og intimwipes er også fine å ha med på topptur, avslutter Cornelia.

 

Flere antrekk plukket ut av Cornelia:

 

Sist endret - 07 mai 2019