Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Fredrik & Louisa åpner i nye lokaler!

Fredrik & Louisa åpner i nye lokaler!

Fra torsdag 19. september kan de by på blant annet et utvidet duftsortiment og eksklusive merkevarer i et nytt, flott og stort lokale!

Butikken reåpner i første etasje, rett ved Baker Hansen og ARK.

 

-Dette er virkelig en drøm som går i oppfyllelse for oss. Vi er et skikkelig bra team og vi gleder oss til å kunne gi kundene våre helt nye opplevelser i den nye butikken, forteller assisterende butikkleder Carolina og fortsetter:

 

 

- Vi åpner blant annet en egen shop in shop MAC avdeling, i tillegg til at vi får vi inn spennene merkevarer som La Mer, Estée Lauder, Giorgio Armani Beauty, Dior Backstage og mange fler!

 

 

Dufteksperter

Fredrik & Louisa har mange ansatte med ulike erfaringer og bredde.

 

-Om jeg skal trekke frem noe spesielt så liker vi å kalle oss for «dufteksperter». Alle ansatte i Fredrik & Louisa på landsbasis må gå et eget duftakademi og bestå eksamen, forteller Carolina.    

 


 

Butikken fører flere populære dufter, og nå utvider de til et enda større sortiment.  

 

- Vi utvider nisjeduft-universet vårt med dufter fra blant annet Aerin, Maison Margiela, Eight & Bob, Van Cleef & Arpels, Molecules og Chabaud Maison de Parfum, forteller Carolina og fortsetter:

 

- Vi har mange lojale og faste kunder som vi virkelig gleder oss til å ta med videre på dette eventyret, i tillegg til at vi selvfølgelig gleder oss til å bli kjent med nye ansikter.

 

Åpningstilbud og goodiebags

 

Fredrik & Louisa feirer med -20% på alle ordinære varer hele åpningshelgen,
og knallgode tilbud på en rekke bestselgere. I tillegg finner du en Pop-Up ved informasjonen i 1. etasje med gode tilbud fra butikken.

 

Meld deg på deres event til Grand opening her!

 

 

 

Sist endret - 18 september 2019