Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Olivias Verden åpner 16. november

Olivias Verden åpner 16. november

Olivias Verden er et moteunivers med store mengder lekre skandinaviske motebrands. Velkommen til åpning fredag 16. november, hvor du får 25% på alle varer.

- Nå er vi endelig klare for en Olivias Verden i Oslo, som har vært et stort ønske. At det ble på Storo storsenter syns vi er ekstra stas, forteller eier Jenny Ørjavik og fortsetter:

 

-Vårt største ønske er å inspirere våre kunder med de nyeste trendene. Da vi har mange brands er alle varer nøye håndplukket så de passer inn i vårt univers. Det gir butikken et bredt utvalg.

 

 

Olivias Verden fører merker som blant annet Neo Noir, Selected Femme, Co` Couture, Five Units, Moss Copenhagen, Levete Room, Rue de Femme, American Vintage, Miss Maya, Vila, Piezak, Ivy Jeans, Numph, Fine Cph, Hollies,Garcia og mange flere. 

 

Vi selger klær til kvinner mellom 15-60 år, med andre ord vi har noe enhver kan like, forteller Jenny.  

 

-Da vi hele tiden har fingeren på pulsen og får bestilt og levert varer hver dag, er vi med på å få de nyeste trendene til butikken. Vel og merke de trendene som vi syns passer til konseptet, avslutter Jenny.

 

 

I anledning åpningen av Olivias Verden deler vi ut et gavekort med verdi på 5000,- Meld deg på konkurransen på vår Facebook-side, vinneren trekkes mandag 19. november.

  

Følg også Olivias Verden på Facebook og Instagram, for nydelig inspirasjon.  

Sist endret - 08 mai 2019