Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Nå finner du Rituals på Storo!

Rituals åpner på Storo Storsenter

Gode nyheter til deg som liker skjønnhet og velvære! Torsdag 24. oktober åpnet nemlig Rituals i 2. etasje hos oss.

Med en unik kombinasjon av hudpleie, kroppsprodukter, sminke og produkter til hjemmet, blander Rituals moderne teknologi og tradisjonelle ritualer fra det fjerne Østen.

 

- I Rituals handler det mye om å senke skuldrene, roe ned og finne gleden i de små øyeblikkene i hverdagen. Våre ritualer er inspirert av gamle asiatiske tradisjoner, sier Elisabeth i Rituals.

 

En handletur hos Rituals byr ikke bare på nydelige produkter, men også et deilig, avslappende øyeblikk. Rituals handler ikke om å se bra ut. Det handler om å føle seg bra.

 

- Ved å ta turen innom oss, kan vi love deg en god opplevelse hvor du blir ønsket velkommen med en kopp te, og vi vil svært gjerne inspirere deg med å vise et av våre Ritualer i vår vannøy, forteller hun.

 

Perfekt gavebutikk

På gavejakt? Hos Rituals finner du gaver som treffer både kvinner og menn, unge og eldre. Alt fra deilige velværeprodukter til kroppspleie, ansiktspleie, makeup og velværeprodukter til hjemmet.

 

- Vi selger helt klart mest kroppsprodukter og her har vi ulike ritualer. Sakura er vårt bestselgende Ritual. Denne er inspirert av den japanske kirsebærblomstringen som skjer en gang i året, og den skal minne oss om at hver dag gir deg nye muligheter, forteller Elisabeth, og legger til:

 

- I tillegg har vi blant annet Holi, som er vår ungdomsserie, og Samurai, som er vårt ritual til menn.

 

 

Gleder seg til åpning
Nå har butikken fått på plass hele teamet som skal jobbe på Rituals Storo, og de gleder seg stort.

 

- Storo er et fantastisk bra senter, og vi gleder oss stort til åpne butikk der. En Rituals-butikk på denne siden av Oslo er noe vi ser frem til å få på plass, avslutter Elisabeth.

           

Sjekk åpningstilbudene! (Gjelder fra åpningsdagen 24. oktober til 26. oktober)                                                                   

  • Goodiebags (verdi kr. 200,-) til de første 100 handlende kundene på åpningsdagen
  • Shower foam kr. 55,-  (ord. pris kr. 95,-)
  • Kjøp for kr. 450,- eller mer, og få med en Body Scrub som gave
Sist endret - 07 november 2019