Meny
 

Ruter, gult og denim- stylistens råd finner du her!

Ruter, gult og denim- stylistens råd finner du her!

De største trendene denne sesongen består blant annet av ruter, gult, denim og mønstermiks. Vår personal shopper Cornelia Brunasso viser deg hvordan du kan style trendene her!

 

Denim

 

 

1. Øredobber, 99,- fra Glitter // 2. Jeans, 549,- fra Gina Tricot // 3. Sko, 599,- fra Bianco // 4. Kjole, 299,- fra H&M. // 5. Skjørt, 249,- fra H&M.

 

Denim er en tidløs klassiker som kommer tilbake i nye nyanser og fasonger hver sesong. 

Denne våren er det lys denim som er i vinden!

 

- Tror vi liker denim så godt fordi det er et materiale som har vært med oss lenge. Vi vet hvordan vi kan bruke det og det er plagg vi bruker mye. Her er det bare å investere i en jeans eller jeansjakke som sitter godt, forklarer Cornelia.

 

 

Gult

 

 

1. Øredobber, 129,- fra H&M // 2. Hettegenser, 249,-// 3. Kjole, 499,- begge fra Gina Tricot // 4. Veske, 199,- fra H&M// 5. Sneakers, 799,- fra Bianco.

 

Fargen gult er superhot denne våren! Bruk fargen på tilbehøret, eller style antrekk med en kombinasjon av gule plagg og gult tilbehør.

 

Som med andre farger finnes det også flere varianter av gult, så sjansene er store for at du vil finne en gulfarge som kler din hudtone

 

- Jeg synes alle plagg er fint i gult, og jeg har alltid vært glad i sitrongult og litt kaldere nyanser, forteller Cornelia.

 

 

Ruter

 

1. Bumbag, 149,- // 2. Blazer, 299,- begge fra H&M// 3. Bukse, 599,- // 4. Overdel, 399,- begge fra Gina Tricot// 5. Sko, 699,- fra Bianco.

 

Våren 2019 er ruter en stor trend. Ruter finner du på både kåper, bukser, blazere, jumpsuits og masse mer.  Har du en rutete blazer kan du style den ned til jobb eller opp til fest. Dette er en sikker vinner hver dag.

 

- Ruter et et klassisk mønster som er lett å style! Gå for ett helt sett med bukser og blazer eller bare hver for seg.  Små ruter i diskrete fargetoner er kanskje enklere å bruke, enn store ruter i forskjellige farger hvis du er litt skeptisk i starten, tipser Cornelia.

 

 

Mønstermiks

 

1. Kjole, 399,- fra Gina Tricot // 2. Blazer, 599,- fra Vero Moda // 3. Tørkle, 119,- // 4. Veske, 349,- begge fra Only// 5. Bluse, 299,- fra H&M.

 

Mønstermiks funker alltid. Kombiner ulike mønstre sammen, som skaper liv og spill til antrekket. Ton det gjerne ned med enkle basisplagg.

 

- I vår ser vi masse dyreprint, blomsterprint, store striper og prikker. Mitt favorittmønster er dyreprint, forklarer Cornelia og fortsetter:

 

-Det er lurt å investere i plagg som man vet man kommer til å bruke mye, som for eksempel en kjole som sitter godt eller en pen blazer. Disse plaggene kommer til å holde i flere sesonger. 

 

 

 

 

 

Hår fikset av Auster Frisør Storo.

Sist endret - 15 mars 2019