Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Slik legger du den perfekte selvbruningen

Slik legger du den perfekte selvbruningen

Skrubbe, smøre, vott? Ikke fortvil! Her får du tipsene til hva du burde gjøre både før, under og etter påføring av selvbruning!

Dagen før påføring

 

-Mitt beste tips er å skrubbe kroppen, og samtidig gjerne smøre kroppen med en god bodylotion med fokus på de ekstra tørre områdene, forteller butikkansatt Oda på Vita.

 

Påføring av selvbruning

 

- Man burde benytte seg av en vott for å forhindre flekker og ujevnheter ved påføring, forteller Sofie, butikkleder på The Body Shop.

 

De ulike selvbruningene man kan bruke er expresstan, mousse, gradual tan, spray, mist, dry oil, face drops osv.

 

 

- Min favoritt er Express mousse fra St. Tropez. Den blir best om du påfører den på kvelden, så sitter du med den i en til tre timer, avhengig av hvor brun du vil bli, så skyller du den av før du går og legger deg, forteller Oda og fortsetter:

 

-Denne virker på samme måte som andre selvbruningskremer over natten, men du slipper klisset.

 

 

Selvbruning for en dag

 

- Jeg kan anbefale Honey Bronze Tinted Leg Mist, denne har en transparent formel som gir en naturlig solbrun farge på kroppen og smitter ikke av på klær, forteller Sofie og fortsetter:

 

 Shimmering dry oil gir veldig god fukt, samt en fin shine.

 

-Begge disse produktene sitter godt og holder seg i løpet av en dag, selv i kontakt med vann!

 

 

Til ansiktet

 

- Til ansiktet anbefaler jeg Drop of sun face drops, som kan blandes inn i dagkrem, solkrem, fondation eller brukes alene. Denne gir en øyeblikkelig solkysset hud, legger Sofie til.

 

Etter påføring

Påfør selvbruning ca en gang i uken for å opprettholde fargen.

 

-Fargen sitter finest de første fire dagene, og så vil den fade bort. Dette kommer an på hvor mye man dusjer, hvor flink man han vært til å skrubbe seg og gi fuktighet til huden i forkant, avslutter Oda.

 

Selvbruning som dry oil og leg mist kan minske i intensitet i løpet av dagen fordi man har på klær, svetter eller dusjer.

 

På senteret finner du også solhuset i 4. etasje.

Sist endret - 15 april 2019