Meny
 

Trendene som gjelder nå!

Trendene som gjelder nå!

 

80-tallet, store smykker og sterke farger - la stylist og personal shopper Cornelia vise deg trendene du finner i butikk nå!

- Elementer fra 80-tallet er mye å se denne sesongen. Blazere med skulderputer, sykkelshortsen og rumpetasken har alle funnet veien tilbake til motebildet, forteller Cornelia.

 

Sterke farger blir også å se i butikkene denne høsten.

 

- Denne høsten er full av farger på alt fra jakker til tilbehør! Synes du det blir for mye å mikse sterke farger sammen er det også fint å gå ton i ton eller mikse forskjellige nyanser av én farge i samme antrekk, tipser hun.


Smykker og øredobber ser vi også masse av - store, lange og korte smykker, hårspenner og store øredobber.

 

- Klarer du ikke å velge øredbobber? Denne sesongen er det helt riktig å bruke to forskjellige! Mange butikker selger også dette. Smykkene kan gjerne være store, og det er lov å bruke flere samtidig!

 

Se hvordan Cornelia styler trendene i filmen under!

 

Mer om høstens trender her!

 

 

 

 

 

 

It’s all in the details! Detaljer på skuldrene, rysjer og paljetter er stort denne sesongen! Disse trendene er lette å få inn i hverdagen. Bruk en oversized blazer, bluse og jeans til jobb, og du har et perfekt hverdagsantrekk! En kjole i et kult materiale med markerte skuldre og midje er fint til festen! 

 

 

 

 

 

 

80-tallet er på frammarsj! Vil du ikke kjøre trenden fullt ut? Velg noen mindre elementer, som for eksempel en oversized blazer med markerte skuldre kombinert med jeans og en t-skjorte.

 

 

 

 

 

 

Høsten er fargerik, og butikkene på senteret bugner av plagg i forskjellige farger! Sterke farger finnes på alt fra jakker til tilbehør denne sesongen. Tør du ikke mikse forskjellige farger som vi så på catwalken er en annen fin vri å mikse ulike toner av samme farge i samme antrekk!

 

 

 

 

 

 

Sykkelshortsen er også tilbake! Style den med en bluse, hettegenser eller blazer. For et komplett antrekk, legg til en bum bag - denne er like fin å ha over skulderen som rundt midjen!

Her finner du plaggene fra filmen 

1. Sterke farger

Kåpe // Days Like This

Genser By Malene Birger // Høyer

Bukser // Days Like This

Sko Vagabond // Mani

Øredobber // KappAhl

Veske // Mango

 

2. 80-tallselementer

Top Ganni // Nadine

Skjørt // Urban

Boots // dna

Midjeveske // dna

Øredobber // Mango

 

3. Store smykker

Skjorte // Lexington

Belte // Mango

Skjørt // Days Like This

Sko // dna

Armbånd // KappAhl

Brosje / KappAhl

Øredobber // KappAhl

Smykke // H&M

Se flere fargerike plagg her!

 

Sist endret - 26 september 2018