Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Urmakern har byttet navn!

Urmakern har byttet navn!

Urmaker Christensen har blitt til Urmaker Larsen.

-I vår butikk tilbyr vi veiledning ved kjøp av ur og service på ur, forteller Nina hos Urmaker Larsen, og fortsetter:

 

- Vi har en høy grad av kompetanse i å veilede kunder gjennom kjøpsprosessen. Det er viktig å avdekke hvilket bruksområde klokken skal brukes til, stilpreferansen og andre ønsker som er viktig for kunden.

 

 

Klokker til en hver anledning

 

Urmaker Larsen har klokker til enhver anledning. Barneur, konfirmasjonpresang, morgengave, fødselsdagsgave eller bare en klokke til deg selv.

 

- Vi har også en urmaker on-site som raskt kan foreta quick-service som batteriskift ev med trykktest, pakningsbytte, bytting av verk, feste markeringer, reparasjon av lenke, polering av kasselenke, fjerning av magnetisme og reguleringer.

 

1. Eterna Kontiki bronse limitert, 29500,- // 2. Grand Seiko Spring Drive titan, 61950,- // 3. Certina DS, 6490,- kampanjepris 4898,- // 4. Casio G-Shock GA-700, 1498,-.

 

-Vi tilbyr rem og lenkebytte, vi tar også klokker inn til full overhaling. Urmaker Larsen har et nytt og topp moderne verksted som er sertifisert for bl.a. Omega og Breitling, legger Nina til.

Våre verdier er ærlighet, ydmykhet, trygghet og proaktiv, forteller Nina.

 

1. Longines, 19790,- // 2. Michel Herbelin, 3898,- // 3. Michel Herbelin, 3598,- // 4. Seiko, 5798,-.

 

-Vi tar disse verdiene seriøst for at du som kunde skal kunne få den beste opplevelsen hos oss.

Sist endret - 05 mars 2019