Meny
 

Valentines Day 14. februar: Gavetipsene får du her!

Valentines Day 14. februar: Gavetipsene får du her!

Hvorfor ikke gjøre litt ekstra stas på din kjære på Valentinsdagen? Her får du tips til både gaver og opplevelser dere kan ha sammen!

- Til Valentinsdagen har det tradisjonelt sett vært mye hjerter på smykkene, men vi merker at kunder har gått litt bort fra dette. Vi ser at mange ønsker å være mer diskret og subtile i stilen, forteller Katrine hos Gullfunn og fortsetter:

 

- Til henne anbefaler vi et enkelt anheng fra Nine Carat Collection formet som en sirkel. Det er kanskje maks et par ganger i året det skal gis et smykke i gave, og da er det ikke alltid like lett å huske hva hun liker, eller har fra før. Derfor er det lurt å holde det enkelt.

 

Til han er det mer individuelt hva de ønsker seg.

 

-Til mannen anbefaler vi klokker, mansjettknapper eller slipsnåler. Dette er noe alle menn har bruk for, forteller Katrine.

 

1. Smykke, 999,- // 2. Mansjettknapper, 1499,- // 3. Tommy Hillfiger, klokke, 2398,- // 4. Lovise, gullring, fra 2699,- // 5. Michael Kors, Klokke, 1595,- alle fra Gullfunn// 6. By Olea, armbånd, 298,- fra Bjørklund // 7. Øreringer i gull, 2695,- // 8. Skjorteknapp, 1795,- begge fra Thune// 9. Gullsmykke, 798,- fra Bjørklund.

 

Sammen med smykkene kan det være hyggelig med en opplevelse.

 

- Kanskje en kinobillett fra ODEON Oslo, konsertopplevelse eller et restaurantbesøk hos en av restaurantene på Storo. Det kan også være en skitur med noe godt i sekken eller en blomsterbukett, avslutter Katrine.

 

Hjemmelaget gave

Hva med et hjemmelaget gavekort og en deilig massasjeolje?

 

-Massasjeolje er fint å gi i gave fordi det er alltids godt med en ryggmassasje, forteller Sofie på The Body Shop og fortsetter:

 

-Det å gi en velværegave på Valentinsdagen er fint fordi det vekker oppmerksomhet til din kjære. Vi har også fine hair & body-wash til herre, og en god del fine kremer/gavesett til henne.

 

1. Hår og kroppsvask, 159,- // 2. Rens, 189,- // 3. Massasjeolje, 259,- // 4. Ansiktsmaske, 319,- alle fra The Body Shop // 5. Dolce & Gabbana, the one, 565,- // 6. Georgio Armani, Si, 790,- // 7. MonSun, bodylotion, 119,- // 8. Armani, Code, 680,- alle fra Kicks.

 

Søte små gaver

 

-Noe jeg tror kommer til å selge bra denne Valentinsdagen er vår nye sjokoladeserie, som er bestilt inn spesielt til denne anledningen. Disse koster 99 kroner og finnes i både lys, mørk og hvit sjokolade med diverse smaker. Vi får også inn fine poser med lakris i forskjellige smaker til 89 kroner, forteller Camilla hos Kremmerhuset og fortsetter:

 

- Jeg tror sjokolade og lakris vil falle i smak hos de fleste, da det er forbruksvarer og spiselig. Samtidig som det er en god pris, hvis en ikke ønsker å bruke alt for mye penger på en gave.

 

Pakk inn gavene i en cellofanpose med et pent bånd rundt, slik at det blir litt mer stas rundt gaven.

 

1. Croissant, 30,- fra Baker Hansen // 2. Sjokolade, 99,- // 3. Sjokolade, 99,-// 4. Duftlys, 249,- // 5. Te, 49,- alle fra Kremmerhuset// 6. Roser i boks, 499,- fra Mester Grønn. 

 

Søte bakevarer

 

- Vi ser det blir mer og mer populært å gi bort søte bakevarer på Valentinsdagen. Dette er en gave man kan nyte sammen, forteller Therese hos baker Hansen og legger til:

 

- Til Valentinsdagen selger vi enormt mange cupcakes. Vi har både glutenfrie og vanlige, noe for enhver smak!  

Sist endret - 21 mars 2019