Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Vårens trender 2019

Vårens trender 2019

Endelig er det vår i luften, og vi gleder oss over vårens smykkenyheter som har ankommet butikkene! Her får du en liten smakebit av farger og smykketrender for våren 2019.

Innhold fra Thune.

Korall

Korall er vårens store farge. Vi ser mye korallfarger i vårkolleksjonene, og den er kåret til årets farge. Korall er fredet, og forbudt å bruke i smykker. Hos oss finner du smykker med andre stener som er korallfarget, som denne ringen med korallfarget månesten.

 

Les mer om ringen her.

 

Sweet Lillac

Hva er vel herligere enn å finne fram plagg og smykker med duse rosa og lillatoner nå på våren? Fargen gir oss virkelig en smak av vår og varmere tider. Lilla pastell er en av vårens farger, og her er noe av tilbehøret som matcher vårens klær. Vi gleder oss til disse nyhetene er ute i butikk!

 

Du finner mer informasjon om ringen herøreringene her og ørehengene her.

 

Aspen Gold

Gul er den perfekte sommerfargen, og gir oss virkelig en smak av både sol og sommer. Fargen er lekker mot solbrun hud, og gir et livlig innslag til garderoben.

 

Du finner mer informasjon om diamantring med citringullring med citrin heranheng herøreheng her og øreringer med diamanter her.

 

Botanical

Denne våren og sommeren kan du boltre deg i trykte mønstre og farger! Vi henter opp sommerens blomster med vakre blomstersmykker som komplimenterer din stil.

 

Les mer om ringen herørepynt her og anhenget her.

 

Gold fever

Gylne toner er i tiden, og smykker i gult gull har virkelig fått et oppsving den siste tiden. Vi ser at stadig flere velger giftering og andre smykker i gult gull eller forgylt sølv.

 

Gullfarget tilbehør som smykker og vesker er lekkert til et antrekk som går i hvittoner på sommeren. Det er de eksklusive detaljene som utgjør en forskjell!

 

Les mer om ørepynten herringen herarmbåndet her.

Her finner du det forgylte anhenget og hengende ørepynt her.

Sist endret - 09 mai 2019