Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Babyshop + Jordbærpikene = barseltreff!

Babyshop + Jordbærpikene = barseltreff!

Torsdag 7. november er det igjen klart for barseltreff på Jordbærpikene, denne gangen i regi av Babyshop.

- Første gang dette ble arrangert tidligere i år var tanken bak konseptet at vi ønsket å samle barselkunder. Vi hadde lyst til å gi dem litt faglig påfyll, både praktisk og teoretisk, og gi dem et rom hvor de kan komme sammen for å kose seg og bli kjent med flere andre som også går hjemme med barn, forteller Viviann, daglig leder hos Jordbærpikene.

 

 

-Vi ville også vise at vi kan tilpasse menyen etter behov (mange ammende kan ikke spise løk, hvitløk, melk, egg etc). Her hos Jordbærpikene lager vi all mat fra bunn av og kan derfor ivareta ulike behov og allergier, legger Viviann til.Program for dagen
Denne gangen er det Babyshop Storo som inviterer inn til treff. Barseltreffet går av stabelen klokken 09.30 i 3. etasje hos Jordbærpikene. Det vil bli servert gratis Chai Latte til alle som kommer, og all hvetebakst vil være til -20%.

Kl 09.45 – ODEON Oslo kommer for å fortelle litt om babykino.
Kl 10-11 – Røde kors kommer og forteller hvordan du kan gi førstehjelp til barn.

Barseltreffet avsluttes med at det trekkes tre heldige vinnere som får to kinobilletter hver. Det vil også være en heldig vinner som får ett gavekort på Eger Skin Clinic på fotpleie (790,-).  


Alle som deltar vil også få en goodiebag som er sponset av blant annet Kondomeriet, På stell, Medela, Funky Frozen Yoghurt og m.fl.

I butikken vil du som VIB-medlem få 200 kr i rabatt på kjøpet ditt hvis du handler over 999,- hele dagen (kan ikke kombineres med andre tilbud).

OBS: Det er kun 50 plasser og påmelding sendes til bsstoro@babyshop.no

Sist endret - 17 oktober 2019