Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Intersport har åpnet!

Intersport har åpnet

Det er en stor dag i dag! Intersport har endelig åpnet i 3. etasje.

Logoen er på plass, riktig bekledning er på og lokalene skinner med ny profil. Etter flere måneder med planlegging og omprofileringsarbeid er G-Sport historie – og Intersport på plass på senteret.

– Det er veldig gledelig for oss at vi nå er en del av verdens største sportskjede. Nå skal vi ha et enda tettere samarbeid med noen av de beste leverandørene på markedet, noe som kommer kundene til gode, sier Martin hos Intersport.

Trenger du noe treningsutstyr til inne- eller utetreningen? Sjekk ut Intersport sin nettside her.

 

Bredt sortiment
De ansatte gleder seg til å ta imot kundene med den samme gode servicen, men med enda bedre utvalg enn det de har hatt tidligere.

– Kundene kommer til å merke at vi har et bredere sortiment på sikt. Hos oss finner du de beste merkevarene til markedsgunstige priser, forteller Martin.


Intersport har åpningstider fra kl. 10.00 til 18.00 mandag til lørdag. Du finner dem i 3. etasje i G-Sport sine gamle lokaler, i samme fløy som blant annet Princess, Nille og Elkjøp.

Sist endret - 31 mars 2020