Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Mange tiltak gjøres

Mange tiltak gjøres

Som alle vet er vi nå inne i en helt spesiell situasjon. Det aller viktigste for oss i denne uoversiktlige perioden er å ta vare på menneskene som er på senteret – både våre fantastiske kunder og dyktige ansatte. Vi vil gjøre det vi kan for å være med på dugnaden for å hindre spredning av koronaviruset.

Flere stengte butikker
Nasjonale helsemyndigheter har bestemt at enkelte type bransjer skal stenge midlertidig. På senteret involverer dette følgende bransjer: 

 

  • Treningssenter
  • Frisør
  • Hud- og neglesalonger
  • Kino

Situasjonen kan fort endre seg. Vi oppfordrer til å følge med på den enkelte butikkens side på vår web, for å holde seg oppdatert på hva som gjelder for den enkelte butikken på Storo.

Storoisen er for øvrig stengt for sesongen.

 

Økt renhold og lett tilgjengelig antibac

Utover dette, er følgende tiltak innført på senteret:

  • Vi øker renholdet generelt og med spesielt fokus på berøringsflater
  • Kunder og ansatte skal ha tilgang til antibac
  • Det er lett tilgjengelig informasjon om hvordan alle unngår smitteoverføring på senteret
  • Vi anmoder kunder og ansatte i butikkene om hygienetiltak

 

Reduserte åpningstider
Senteret vil ellers driftes som normalt, men for å begrense smittefaren har vi også redusert åpningstidene. Fra og med fredag 13. mars vil åpningstidene være følgende:

Mandag til fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 18.00.

*Avvik kan forekomme på dagligvare og apotek. Boots apotek, Coop Mega Storo, Normal, Elkjøp og Clas Ohlson forholder seg per dags dato til ordinære åpningstider 10-21 (19), men følg med på den enkelte butikkens side på web for å holde deg oppdatert. 

Vi oppfordrer alle om å lytte til rådene som kommer fortløpende fra myndighetene, og ta vare på de nære og kjære du har rundt deg. Vi har alle et ansvar for å delta i denne dugnaden.

Ta vare på hverandre, gjennom å holde avstand.

Sist endret - 18 mai 2020