Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

SATS Storo gir tipsene til treningen

SATS Storo gir tipsene til treningen

Merker du det nye året på kroppen? SATS Storo gir deg de beste tipsene til hvordan du kan holde energinivået oppe denne vinteren!

Med over 120 gruppetimer i uken fordelt mellom tidspunktene kl. 0800 til kl. 2130 kan man velge mellom alt fra Vinyasa Flow Yoga for den rolige, til Power Step og Bodypump for den som ønsker fart og intensitet. På SATS Storo og SATS Nydalen tilbyr de det siste innen styrke, kondisjons- og gruppetimer.

 

Treningsalene er store og luftige.

 

 

- Vi har gruppetimer både med og uten koreografi. For de som ikke ønsker vanskelig koreografi er timen Pure Strenght et godt alternativ. Det er en styrketime med superset, tyngre vekter og få repetisjoner. Timen passer for de som har trent på styrketimer før eller har trent styrke i studio, forteller Malene Lamark, assisterende senterleder hos SATS Storo. Hun har ansvar for alle gruppetreningene.

 

For de som er på utkikk etter en litt mer avansert gruppetime, er SATS Storo sin time DanceAerobic perfekt! Der får du både trent kondisjon samtidig som hjernen får jobbet med en litt vanskeligere koreografi.

 

 

Foto: SATS

 

- Når det er kaldt og mørkt ute er det populært og komme inn å sykle. Vi tilbyr forskjellige typer sykkeltimer både formiddag, ettermiddag og helg. Er du ny på treningssenteret er sykkeltimer en fin gruppetime å starte med, sier Malene.  

 

 

Det spiller ingen rolle hva du trener

Trening gir mer energi og det spiller ikke så stor rolle hva du trener, for all form for trening er bra for kropp og sinn.

 

 

Cardio Energy er den ultimate kondisjonsøken med pumpende musikk. Foto: SATS

 

 

Ved å gå på gruppetimer slipper du å finne på selv hva du skal trene, fordi du blir trent av en dyktig instruktør som motiverer deg til å gi det lille ekstra.

 

- Mitt tips er at man finner de gruppetimene og instruktørene man liker, og lager seg en plan over hvilke gruppetimer man skal gå på hver uke. Trening skal ikke bare være preget av at «man må», man skal også like det man trener og ha det gøy samtidig, da holdes motivasjonen oppe forteller Malene.

 

 

Tren hjemme

 

Det har ingenting å si om du trener hjemme eller på et treningssenter. Her får du tips til hvilke utstyr og apparater du kan ha hjemme.

 

 

-Det er ikke alltid man har tid eller motivasjon til å ta turen bort på treningssenteret, og da kan det være vel så bra og gjøre en treningsøkt hjemme, forteller Malene og fortsetter:

 

-Som medlem hos SATS har du tilgang til et bredt utvalg av treningsøkter på nettet, Online Training, som er lagt opp til at du skal kunne gjøre de hjemme. Har du en treningsmatte og et par treningsstrikker får du gjort en god del øvelser.

 

Man kan også bruke møbler som utstyr, for eksempel gjøre push-ups mot sofaryggen eller bulgarske utfall med den ene foten i sofaen. Og husk at all trening er bra trening!

 

 

1. Yogamatte, Casall, 199,- XXL // 2. Hoppetau, Nike, 299,- // 3. Kettlebell, Energetics, 699,- // 4. Balanseball, Casall, 989,- // 5. Ankelvekt, Casall, 349,- alle fra G Sport.

 

 

1. Treningsbenk, Adidas, 1299,- // 2. Elipsemaskin, S Line, 4999,- // 3. Trimsykkel, S Line, 3999,- // 4. Tredemølle, Nordic Track, 1499,- alle fra XXL

 

- Når du trener produserer kroppen lykkehormoner og du får tankene over på noe annet. Hvem er vel ikke fornøyd etter en god treningsøkt, avslutter Malene.  

 

 

1. Treningsstrikk, Pro Resistance, 249,- XXL // 2. Gymball, 120,- Flying Tiger Copenhagen // 3. Treningshjul, Casall, 249,- G Sport // 4. Koffert med vekter, Energetics, 599,- G Sport // 5. Yogablokk, Adidas, 79,- XXL.

 

Hos SATS får du også kjøpt diverse treningsutstyr til hjemmebruk. De har bland annet yogamatter, minibands, strikker, hoppetau, foam roll, triggerpunkt ball osv.

 

 

Malenes 7 beste tips for trening i vinter:

- Lag en plan over hva du vil trene hver uke

- Bruk de personlige trenerne på SATS til å finne den beste treningen for deg

- Få treningen inn i en fast rutine

- Tren sammen med venner

- Meld deg på gruppetimer, det er større sannsynlighet for at du møter opp

- Dra på trening, du angrer aldri på at du hadde en god treningsøkt!

- Ikke glem å ha det gøy!

 

Kom innom de freshe lokalene hos SATS Storo i 4. etasje, hvor dyktige instruktører kan hjelpe deg med å sette sammen et medlemskap som passer for deg og dine mål! Eller besøk SATS Nydalen et steinkast fra senteret.

 

 

 

SATS Storo ble kåret til Årets senter 2019, Årets gruppetreningsteam i 2019 og Årets medlemsbevarer 2019! Vi gratulerer!!

Sist endret - 14 januar 2020