Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

pigge løpesko

Få piggsko i en fei!

De beste løpeskoene er de som passer både foten, formålet og føret, og kanskje skulle du ønske at du kunne sette pigger i joggesko du allerede har? I så fall kan såletekniker Peter hjelpe deg. 


Hos G Sport Storo er ikke en løpesko bare en løpesko. Her er målet at kunden skal finne den skoen som er perfekt til sitt bruk og sin fot. 

 

–  Vi ser først på fot og fotstilling ved hjelp av en speilkasse, og kan da se hva som passer til foten. Deretter gir en liten tur på tredemølle svar på hvordan kundens løpeteknikk er, forklarer såletekniker Peter Schneider, som har nesten 30 års erfaring med løpesko.

 

I vinterhalvåret er det også en tredje ting mange av kundene får hjelp med, nemlig pigging av sko. Ifølge Peter blir denne tjenesten bare mer og mer populær.

 

–  Vi kan pigge så og si alle typer sko, og det er det mange som er interessert i. Vi har nesten ikke markedsført dette, men det er tydelig at ryktet går, sier han og smiler. 

 


Populært å sette pigger i sko

 Og den erfarne såleteknikeren er ikke redd for å snakke positivt om piggene de bruker hos G Sport Storo.

 

–    Vi bruker 2,2 millimeter lange pigger fra en anerkjent leverandør som også leverer pigger til blant annet traktor- og bildekk, sier Peter engasjert mens han viser frem et par sko han har pigget.

 

- Med disse kan man føle seg trygg på isen, legger han til.

Peter presiserer at dette gjelder enten man er ivrig på løping eller bare ønsker å kunne gå til og fra butikken uten å risikere å falle.

 

–  Vi har alle typer kunder innom for å få pigget skoene, både når det gjelder aktivitetsnivå og alder, sier han. 

 

Sko med pigger gir bedre løpsopplevelse 

Peter har jobbet med løpesko siden han startet på Löplabbet i Stockholm i 1990, og har også studert både anatomi og fyisologi. Selv er han ikke i tvil om at sko med pigger gir bedre løpsopplevelse enn brodder.

 

–    Med vårt utstyr og vår kompetanse gjør at vi kan være helt spesifikke med tanke på plassering av piggene og hvor mange pigger den enkelte bør ha. Noen trenger 20 pigger, andre 10. Man får med andre ord en spesialtilpasning brodder ikke kan gi, forklarer han.

 

–  Det blir litt som med såler, det er viktig med noe som passer til nettopp deg. Med pigger får man en spesialtilpasning man ikke får med brodder, sier Peter videre.

  

Pigger alle typer sko
Peter presiserer at det ikke bare er treningssko de pigger hos G Sport Storo.

 

– Her kan vi pigge så og si alle typer sko, så lenge det er en såle å feste piggene i, sier han.

 

– Det er bare å komme innom, så finner vi den beste løsningen tilpasset din fot og ditt behov, avslutter Peter. 

 

 

 

Her er noen utvalgte joggesko du kan pigge! 
Alle skoene finner du hos G Sport/G-MAX

  

1. Dame: New Balance Fresh Foam Vongo v4, kr. 1.599,- // 2. Herre: Nike Downshifter 9, kr. 599,- // 3. Dame: Nike Air Zoom Pegasus 36 // 4. Herre: Adidas SenseBOOST GO, kr. 1.299,- // 5. Dame: Nike Zoom Pegasus Turbo 2, kr. 1.949,- // 6. Herre: Asics Dynaflyte 4 kr. 1.599,-

Sist endret - 18 november 2019