Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Velkommen til show på Storoisen!

Velkommen til show på Storoisen!

Lørdag 15. februar kl. 15.00 er det danseshow på skøytebanen, med temaet «en anelse vår». Showet blir fremført av dansere fra Oslo Skøiteklub, med Christer Tornell som konferansier.

De flinke danserne fra Oslo Skøiteklub er nok en gang klare til å lage show. Teamet denne gangen er «en anelse vår», med alt fra pop til musikal, og med innslag av Tom & Jerry som topper det hele.

 

 

Egon byr på varm drikke – og tradisjonen tro blir det loddtrekning etter showet.

Lodd blir delt ut før forestillingen begynner. Premier er blant annet gavekort fra senteret og goodiebag med Storohonning.

  

Tips og råd til hvordan du kan velge riktig skøyte!

 

*Storoisen stenger for publikum kl. 13.00 på lørdag for forberedelser til showet kl. 15.00. Etter showet er isen igjen tilgjengelig for de som vil stå på skøyter.

 

Vi minner om at det er værforbehold.

 

 

Gjennom sesongen følger Storoisen senterets åpningstider. Det er gratis å benytte banen, men vi minner om regler for bruk av Storoisen. Det er blant annet ikke er lov med kølle og puck på isen. Storoisen kan kun brukes med skøyter på bena.

 

Lær å stå på skøyter på Storoisen!

 

Velkommen!

Sist endret - 11 februar 2020