Meny
 

XXL åpner dørene 1. november!

XXL åpner dørene 1. november!

Sportskjeden er klar for å gi kundene en rå butikkopplevelse – og det på hele 3000 kvadratmeter.

– Dette har vi gledet oss til lenge. Vi er veldig tilfredse med å være her, og nå ser vi frem til å etablere oss i et helt nytt område med fantastiske lokaler, sier Emil Elfmark, varehussjef på XXL Storo. 

Den nye butikken kommer til å ligge på bakkeplan i samme bygg som ODEON Oslo og Thon Hotel Storo, med inngang vendt mot Storo Storsenter. Den praktiske beliggenheten gjør det enkelt å komme seg dit både til fots og med bil.

 

– Her er det mulighet til å parkere i flere plan både under varehuset og på senteret. Lokalene våre ligger midt mellom alt av kollektivtilbud i området, så det blir enkelt å komme seg hit, sier Elfmark.


Sentral beliggenhet

Kundene vil komme inn i en XXL-butikk slik de kjenner den, men med mer fokus på inspirasjon og sameksponering av varegrupper.


– Vår butikk på Storo skal tilby det samme som XXL har gjort i alle år, men med det nyeste butikkonseptet. Vi skal være et eldorado for alle som er interesserte i sport og villmark. Kundene skal få et enormt utvalg av kjente merkevarer til priser ingen kan matche, sier Elfmark.

Han har store forventninger til deres nye tilholdssted.

– Vi er strålende fornøyde med å ha så store og fine lokaler. Her får vi all plassen vi trenger for å kunne gi kundene en oversiktlig butikk med en mengde varer. Det er veldig positivt for oss å ligge rett ved Storo Storsenter, i tillegg til at vi får så synlige lokaler som vi gjør.

 

 

Stor kundegruppe
XXL har aldri hatt lokaler i dette området tidligere. Nå ser de frem til å være med på den rivende utviklingen som skjer på og rundt Storo.

 

– Vi ønsket å etablere oss her på grunn den flotte beliggenheten. Det er en stor kundegruppe i dette området, og vi vet at det er mange her som har stor interesse for sport og villmark. Nå ser vi frem til å ta nye markedsandeler med et utvalg som ingen kan matche. Vi skal gi kundene våre en rå opplevelse, sier Anders Kjellén, kjededirektør i XXL.Klare for åpningen

De siste dagene har flere titalls mennesker vært i arbeid for å gjøre butikken klar til åpningen 1. november.

– Alt er på plass til den store dagen. Vi er totalt 80 ansatte som kommer til å jobbe her, og alle vil gjøre sitt ytterste for at kundene våre skal få en best mulig opplevelse, sier varehussjefen.

 

Med XXLs inntog vil det være tre sportsbutikker på Storo. G-MAX ligger i Vitaminveien 6 og G-Sport ligger i 3. etasje på senteret, så nå blir det enda et alternativ for deg som er på jakt etter de beste produktene innen sport- og villmark.

 


Storo Storsenter ønsker XXL hjertelig velkommen!

Sist endret - 31 oktober 2018