Meny
 

Nyheter og tilbud fra butikkene

Se hva som rører seg av tilbud og nyheter hos butikkene våre! 

Masse nyheter til julebordssesongen hos MATCH

Masse nyheter til julebordssesongen hos MATCH

Nå går det fort til julebordsesongen og alle julens festligheter – og da er det bare å finne frem finstasen. Hos MATCH bugner det nå av penklær til han og henne. 


30% på shapewear hos Change Storo

In shape til festsesongen med Change Storo!

Fredag 15. og lørsdag 16. november vil Change Storo ha fokus på den kommende festsesongen, om det er julebordet, julaften eller nyttårsfesten du trenger hjelp med. 

 

Vi veileder deg, og hjelper deg med å finne det beste antrekket å ha under festantrekket! Vi har alt du trenger av shape-in drakter, fra vanlig strømpebukser til shape-in strømpebukser, og ikke minst, matchende og tilpassede sett.

 

Og best av alt, du får hele 30% på alle disse utvalgte varene! 

Velkommen!

 


Se det spektakulære undertøysshowet til CHANGE Lingerie

Spektakulært show - slik har aldri sett CHANGE!

Det er kjent at CHANGE alltid har hatt høyt fokus på kvinnekropp og perfekt passform uansett størrelse. Det ikke alle vet, er at CHANGE nylig gjennomførte et spektakulært moteshow i København med dette som tema.

 

Stikkord er: Femininitet, 88 ulike størrelser, et show med uventede og spektakulære temaer, høstens lekreste kolleksjoner og sneak peak på SS20. Showet skapte svært stor begeistring – etter en helt magisk avslutning.

 

La deg inspirere og rive med – her får du mulighet til å oppleve CHANGE i en HELT NY setting. Ny episode lanserer hver uke fremover – helt til 5. desember. ENJOY!

 

PS: Undertøys-kolleksjonene vil du selvfølgelig finne i butikken hos CHANGE Lingerie.

 


Se showet her
Få rabatt hos Polarn O. Pyret ved kjøp av jakke

Kjøp jakke - få rabatt

Nå får du 250 kr i rabatt ved kjøp av jakke over kr. 700 hos Polarn O. Pyret! Gjelder alle som er og blir POP+ medlem. (Gyldig 14.-16 november)


Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret

Matchende ull til farsdagen finner du hos Polarn O. Pyret!


Ukens kundeavis fra XXL

Ukens kundeavis fra XXL

Uke 46. 


Se kundeavisen her
Kremmerhuset

Kremmerhuset

Nå finner du årets julekolleksjon hos Kremmerhuset! Få enkelt en lun og koselig stemning hjemme med nye puter og levende lys. Velkommen!


Nå er det diamantdager hos Bjørklund!

Nå er det diamantdager hos Bjørklund!

 Hos oss finner du gavene til de små og store anledningene. Start julehandelen i dag og gjør et diamantkupp. Her er aktuelle web annonser som kan ligge ute til og med 17. november.


Traktøren

Traktøren

Kjøkkenutstyr opptil 50%. Gjelder til 30/11.


Lansering av ny kolleksjon hos MAC Fredrik & Louisa

Lansering av ny kolleksjon hos MAC Fredrik & Louisa

Vi på MAC Fredrik & Louisa ønsker å feire vår fantastiske julekolleksjon Starring You med alle våre kunder. Kolleksjonen lanseres fredag 8 november, og i samarbeid med BIT og Jordbærpikene vil vi servere 200 kanelboller, kaffe, og det blir 50 goodiebags til de første 50 kundene som handler for over 500 kr!!


Teknikmagasinet

Teknikmagasinet

Fiks mobilen din hos teknikmagasinet!


Teknikmagasinet

Teknikmagasinet

Black November-kampanje hos Teknikmagasinet!


Sumo

Sumo

Den 15. november feirer vi et år på Sumo Storo! Vi har en fantastisk kveld i vente for deg og dine med DJ, dekorasjoner, premier til noen heldige gjester og en fantastisk stemning hele kvelden! 


Bestill ditt bord nå!
Kitch'n

Kitch'n

På søndag er det farsdag og hos Kitch’n finner du det far ønsker seg! 


Se her
Jernia

Jernia

Lyst til å komme tidlig i gang med julegaveinnkjøpene? Vi har knallpriser på gaver du ønsker å gi og gaver du ønsker å få, samt masse nyttig utstyr til juleforberedelsene! Ta en titt og bli inspirert! Kampanjen varer tom 24. desember.


Tilbud hos Glitter!

Tilbud hos Glitter!

Akkurat nå har Glitter 25 % på alle øredobber og skinnhansker! (tilbudet gjelder til 05/11).


Tilbud på dundyner hos Princess

Tilbud på dundyner hos Princess

30% på valgfri dundyne. Gjelder ikke spesialbestillinger og dundyner til barn.

Gjelder t.o.m. 24.12.


Finn farsdagsgaven hos KappAhl

Finn farsdagsgaven hos KappAhl

Nå får du -30% på alle herrevarer hos KappAhl Storo. Perfekt til farsdag! 


MATCH

Husk farsdag!

10. november er det farsdag – en fin anledning til å gi en hyggelig oppmerksomhet til en av de man setter aller mest pris på. Hos MATCH bugner det nå av gaver til far i alle prisklasser.


Ny kundeavis fra Sunkost

Ny kundeavis fra Sunkost

Forkjølet? 🤧 Hos Sunkost finner du produkter som kan styrke immunforsvaret 🍂😄 Kampanjen varer uke 44-46 (tom. 30.10 – 19.11)


Se kundeavisen her
Kicks

Kicks

Akkurat nå! 3 for 2 på alt fra Smashbox hos KICKS. Gjelder t.o.m. 12. november


Olivenlunden 1830

Olivenlunden 1830

Gjør hver dag i advent til en opplevelse med 24 overraskelser. Kalenderen inneholder et utvalg av våre beste produkter: smaksatte oljer, våre favoritt balsamicoeddiker, salte delikatesser og søte spesialiteter fra vår egen kjeksfabrikk og konditori i Provence. Ekte smaksopplevelser!


Ny katalog hos Kitch'n

Ny katalog hos Kitch'n

Ny katalog ute NÅ hos Kitch’n! 60 sider med julevarer, tilbud og nyheter. Ta turen innom butikken!


Bla i den her
Kari Traa hos MATCH

Kari Traa hos MATCH

Sporty og komfortabel hverdagsmote har kommet for å bli! Vi elsker det, og utvider vårt sortiment med utvalgte produkter fra” livstilsmerket” Kari Traa. Kari Traa designer de fineste og mest behagelige kolleksjonene med fokus på kvalitet og det lille ekstra. Klærne har et feminint og lekent utrykk, - perfekt tilpasset det norske klimaet og livets mange anledninger. Plaggene er også supre gavetips nå inn mot julesesongen! Vi gleder oss til å introdusere Kari Traa i utvalgte MATCH butikker


Vinterens dunjakke hos Nadine

Vinterens dunjakke hos Nadine

Hos Nadine finner du vinterens dunjakke! Gjør deg klar til vinteren med jakker fra Cedrico, Swims og Svea.

 

CEDRICO er et norsk merke av designer Marius Schou Johannessen.

 Fokuset deres er jakker av høy kvalitet, stil, komfort og funskjonalitet.

 

SWIMS er et norsk merke med jakker som passser både til slurpete vinterdager og varme dager ute i fjorden. 

 

SVEA er 90-tallets streetwear i tyggegummirosa L.A.-kvarter, kombinert med det kule skandinaviske som vi elsker. Alltid med en tvist - aldri et kjedelig øyeblikk.


ParkLink

ParkLink

Registrer ParkLink-appen, og få 20 % avslag i pris på din parkering.


Nicolas Vahe hos Kremmerhuset

Nicolas Vahe hos Kremmerhuset

NYTT hos Kremmerhuset! Mange deilige produkter fra det populære merket Nicolas Vahe! Produktene er laget av råvarer med høy kvalitet! Deiliiig! (Fra 65,-)


Meraki hos Kremmerhuset

Meraki hos Kremmerhuset

NÅ finner dere deilige velværeprodukter fra det populære merket Meraki hos Kremmerhuset! Produktene er økologiske og gjør godt for både kropp og miljø. Velkommen! (Fra kr 65,-)


The Body Shop

The Body Shop

Se årets fineste adventskalendere hos The Body Shop! De ikoniske julekalenderene fra The Body Shop er endelig i butikk, og kommer i 3 forskjellige størrelser! Kom innom for å sikre deg eller noe du er glad i - årets fineste førjulsgave.


Stylingveiledning hos Kremmerhuset

Stylingveiledning hos Kremmerhuset

Hos Kremmerhuset får du nå personlig stylingveiledning for hjemmet ditt. Kremmerhusets stylingeksperter tilpasser farger, materialer og produkter for at man får sin egen personlig stil hjemme. Fra kr 399,-

 

 

 Booker du time hos en av våre stylingeksperter vil vi forberede personlig tilpassede farger, materialer og produkter for at du skal ta ut din personlige stil i ditt hjem og få det koselig. Kremmerhuset tilbyr stylingveiledning for stuen, kjøkken, yttergang/entree, bad, loftstue, kjellerstue, hytte, uteplassen.

 

30-60 minutter pr rom, kr 399 for medlemmer/ 599,- for ikke-medlemmer (innmelding: send sms "kremmerhuset" til 27272)

Ved kjøp av produkter over 2000,- er veiledningen gratis.

 

 


Princess

Princess

I trenden Spicy Deco ser vi varme høstfarger. Lune sennepsgule farger er lekre sammen med vinrødt og petrol. Stilen er leken, lun og litt glamorøs, med hint av Art Deco, med runde og organiske former. Miksen av veluor og ull får frem en rustikk eleganse. Messing, farget glass og tente lys gir den gode stemningen i høstmørket.


Bli inspirert