Meny
 

Nyheter og tilbud fra butikkene

Se hva som rører seg av tilbud og nyheter hos butikkene våre! 

KICKS

KICKS

Påskens beste deal hos KICKS!

Du har vel ikke gått glipp av KICKS Påskekalender med nye tilbud på utvalgte skjønnhetsfavoritter hver dag?


Tilbud fra Mango

Tilbud fra Mango

Shopping Days med -20% både på nett og i butikk onsdag 8. og lørdag 11. april. Velkommen!


Princess

Princess

Våre fiberdyner og -puter er allergivennlige og lettstelte!

Gjelder ikke fiberdyner og -puter til barn og allerede nedsatte varer. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder t.o.m. 26.04.


Princess

Princess

Hos Princess kan du bestille solskjerming på mål, og du kan velge mellom et stort utvalg av varianter og farger.

Gjelder ikke allerede nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder t.o.m. 12.04.


Tilbud fra XXL

Tilbud fra XXL

Gjelder uke 14.


Se alle tilbud her
Kremmerhuset

Kremmerhuset

Kremmerhuset har åpent! Sikre deg påskepynten før påske – akkurat nå får medlemmer i deres kundeklubb -50 % på en mengde påskevarer


Mester Grønn

Mester Grønn

I år blir det hjemmepåske for de aller fleste av oss, og gule blomster gir påskestemning på 1-2-3.
Mester Grønn holder åpent og har fylt butikken med vakre vårblomster. Du kan også bestille ferdige påskepakker for levering på døren hos deg selv eller noen du vil glede.


Traktøren

Tilbud hos Traktøren

 Nå er det mange gode tilbud i butikk, velkommen!


XXL

XXL

Ukens tilbud hos XXL!


Se mer her
The Body Shop

The Body Shop

Gi hendene den omsorgen de fortjener 🧼💕 @thebodyshopnorge sin Tea Tree Hand Wash renser vekk smuss og bakterier, samtidig som den etterlater hendene rene og friske. Produktet er 100% vegansk.


Elkjøp

Elkjøp

Elkjøp har Klikk&Hent på parkeringsplass hvor kundene slipper å gå ut av bilen når de har bestilt/reservert varer hos oss. Måten det fungerer på er når kundene har reservert varer hos Elkjøp Storo via nettsiden vår elkjop.no, får kunden en SMS på at varene er klar for henting og kan ringe et nummer hvis kunden ønsker å få varene levert på parkeringsplassen utenfor Elkjøp Storo.


Kjell & Company

Kjell & Company

 Kjell & Company leverer nå varer uutenfor butikk, på taket av parkeringshuset ved Elkjøp sin varelevering.

 


Urmaker Larsen

Urmaker Larsen

Har klokken din stoppet? Vi henger med i tiden og ønsker i denne vanskelige perioden å tilby henting av ditt ur i Oslo, Bærum, Asker, Romerike og Indre Østfold for en batteripakke eller annen service på minimum 448,-.

 

Bor du utenfor dette området og trenger en service på ditt ur, sender vi deg en fraktlapp så du får sendt klokken til vårt verksted i Oslo fra ditt lokale postkontor. Kontakt oss på mail og vi sender deg et skjema der du fyller ut kontaktinformasjon og en kort beskrivelse på hva som er galt med uret.

 

Våre urmakere tar så en titt på klokken din og kontakter deg for et prisoverslag. Urmaker Larsen ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder og Covid-19 stopper ikke oss fra å yte vår aller beste service.


Hjemlevering fra Sumo Restaurant

Hjemlevering fra Sumo Restaurant

 Sumo Restaurant tilbyr hjemlevering gjennom deres app- Sumo Restaurant, via hjemmesiden deres eller på telefonnummer 404 68 600.


Bestill via hjemmesiden her
Nytt kundemagasin ute fra G Sport og G Max

Bli vårklar, vi har utvalget.

Her er vårt nye kundemagasin for uke 12-13

 

Klikk her for å se tilbudene


Fredrik & Louisa

Fredrik & Louisa

Torsdag 12. mars lanserer vi KvD Vegan Beauty i vår butikk, en makeupserie som er 100% vegansk. 


Olivenlunden 1830

Olivenlunden 1830

Vår Blodappelsinbalsamico er laget i Italia på hvite malvasiadruer og fersk blodappelsinjuice. Dette er en frisk og fruktig balsamicoeddik laget med fersk blodappelsinjuice og den har en fin balanse mellom sødme og syrlighet. «One shot».

Blodappelsinbalsamico – 100 ml – kr 159,- 


Olivenlunden 1830

Olivenlunden 1830

Vår Mandarinolje med mandariner fra Abruzzo i Italia er fremstilt ved å presse oliven og ferske mandariner sammen. Dette er en spennende og balansert extra virgin olivenolje med frisk smak av mandarin.

Mandarinolje – 250 ml – kr 199,- 


Rituals

Rituals

Rituals har lansert en helt ny kolleksjon, the Ritual of Jing. Fantastiske produkter som hjelper deg å finne ro gjennom dagen og å sove godt om natten!


Ny kolleksjon hos Bolia

Ny kolleksjon hos Bolia

Bolia sin nye kolleksjon inviterer naturen inn 🌱Alle designs er skapt med en kompromisløs tilgang til holdbarhet, naturlige materialer og kvalitet 🤩 I butikk i nå! 


Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret

Hos Polarn O. Pyret får du nå 100kr rabatt for hver 500kr du handler for! Gjelder for alle som er eller blir POP+ medlem


Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret innfører "Second Hand" - POP tar nå imot brukt yttertøy og gir kunden en verdisjekk tilbake basert på hvor god stand plagget er i, som de kan bruke i butikk med en gang, eller ved et senere tidspunkt. Klærne vil de selge på egne eventer i butikk. Dette gjør de for miljøet og barnas fremtid, og deres mål er alltid 3 barn i hvert plagg.


Polarn O. Pyret

Polarn O. Pyret

Du får alltid 3for2 på sokker, truser, strømpebukser og ensfargede leggings hos Polarn O. Pyret. *Gjelder ikke salgsvarer.