Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Aktiviteter i julen

Aktiviteter i julen

I julen er det mye du kan finne på, og her får du tips til hva du kan gjøre på Storo! 

Stå på skøyter

Ta med skøytene og stå på den fine isen utenfor senteret! Avlutt dagen med å drikke en varm kopp kakao på Egon! Gjennom sesongen følger Storoisen senterets åpningstider og er gratis å bruke for alle.

 

Kinoopplevelser på ODEON Oslo

I romjulen pleier det å være mange kinopremierer, og de kan du oppleve på kinoen på Storo. Både Mary Poppins, Sonja og Aquaman kommer på kino 25. desember!

 

Filmkveld

Er du en av de som liker å holde deg inne under et varmt pledd, kan en filmkveld være perfekt. Samle familien eller venner, lag noe godt å drikke og sett på favorittfilmen. Platekompaniet tipser her om hvilke julefilmer du burde se.

 

 

Spisestedene

Spisestedene på Storo byr på deilige retter for enhver smak. Har du lyst på noe annet enn julemat, kanskje sushi, laks eller burger? Besøk Johnny Rockets, Sumo, Pink Fish, Jordbærpikene eller noen av de andre spisestedene. Se avvikende åpningstider for spisestedene her.

 

Kjøp ski og tilbehør til turen

Kjøp ski, vintertøy og tilbehør hos XXL, G-Sport eller G-Max, og dra på skitur i julen. Se tipsene fra Norrøna på hva du burde ha på deg på turen her og hvilke ski G-Max anbefaler her.

 

Kort vei til marka, med middag som avslutning

Våre tips til gåturen er stien langs Akerselven eller Grefsenkollen, hvor de også har fine skiløyper til langrennsturen. Avslutt turen med en lunsj eller middag på Thon Hotel Storo sin restaurant Brasseriet. Se menyen deres og bestill bord her.  

Sist endret - 30 april 2019