Meny
 

Storo gir tilbake - en annerledes julekalender!

Storo gir tilbake - en annerledes julekalender!

En av årets julekalendere hos oss er «Storo gir tilbake». På julaften skal vi dele ut 25 000 kroner til en veldedig organisasjon, og DU er med på å bestemme hvilken!

Fra 1. desember og frem til julaften finner du en to meter høy pakke i 1. etasje på senteret. I denne kan du legge igjen en stemmeseddel der du stemmer på den organisasjonen du ønsker skal vinne. Årets kandidater er Marita-stiftelsen, Fattighuset og Natthjemmet.

 

Organisasjonen som har mottatt flest stemmer på julaften får en donasjon på 25 000,- overrekt på den årlige julefeiringen for veldedige organisasjoner hos Egon.  

 

På nyåret trekkes det også fem heldige vinnere av et gavekort på 1000kr. Alt du trenger å gjøre for å delta er å legge din stemme i pakken på senteret.

 

 

Marita stiftelsen- Forhindrer at ungdom begynner å ruse seg, og hjelper mennesker med rusavhengighet og andre typer livskontrollerende problemer, til å få et godt og meningsfullt liv.


Fattighuset- bidrar med mat og økonomisk hjelp til personer som trenger det.

 

Natthjemmet- er et akutt overnattingstilbud til kvinner i rus og prostitusjonsmiljøet i Oslo.

 

 

Sjekk også ut den andre julekalenderen vår på Instagram, hvor du kan vinne nøye utplukkede produkter til deg og en venn, hver dag!

Sist endret - 06 desember 2018