Meny
 

Meld deg inn i Storo Storsenters kundeklubb – send Storo til 2070, og du vil motta eksklusive tilbud og aktiviteter fra Storo Storsenter. Vår personvernvilkår finner du her.

Leker til halloweenfesten

To halloween-kledde jenter som spiser smultringer som henger fra en snor

Skal du arrangere halloweenfest for barna kan det være lurt å ha noen morsomme leker i bakhånd. Vi har samlet tre leker som passer både zombier og skumle hekser. 

Ballongleken

 

 

Gi barna hver sin ballong. Denne skal de blåse opp og knyte fast til ankelen sin ved hjelp av en snor. Deretter skal barna prøve å sprekke hverandres ballonger ved å tråkke på dem. Dette må de gjøre samtidig som de må unngå at sin egen ballong blir tråkket på. Den siste med hel ballong vinner konkurransen. 

 

Tips! Kjøp inn ballonger med halloweentema og la de være en del av pynten frem til dere skal leke leken. Her finner du inspirasjon til halloweenfesten.

 

Spise epler i vann

 

 

Denne leken kan gjøres både inne og ute, men pass på at du dekker til gulvet dersom den skal holdes inne. Det blir nemlig en del vannsprut når ivrige deltakere skal spise epler fortest mulig fra en bolle med vann. Barna kan selvfølgelig ikke bruke armene, de skal være på ryggen under hele leken. 

 

Tips! Er dere mange kan du gjerne gjøre det til en stafett. Del opp barna i to lag. Første laget som blir ferdig, vinner. 

 

 

Kaste ring på heksehatt

 

 

Har du papir til overs? Da er denne leken perfekt! Det eneste du trenger er svart papir, gjerne litt tykt, og noen gamle papptallerkener. 

 

Slik gjør du: 

 

1. Start med å klippe ut midten av de gamle papptallerknene, slik at bare kanten står igjen. Det kan være lurt å beregne en papptallerken per barn. 

 

2. Tegn en halvsirkel på et svart papir og klipp ut. Rull papiret til en kjegle og fest med stifter eller lim. 

 

3. Bruk kjeglen til å måle hvor stor sirkel du trenger til å lage den nederste delen av hatten. Her kan det være lurt å beregne litt ekstra kant, slik at hatten står stødig under hele leken. 

 

 

Vi har det du trenger til halloween. Velkommen!

Sist endret - 05 september 2019