Åpen stilling butikkmedarb heltid Smoothiexchange

Vil du jobbe hos oss?

HOVEDOPPGAVER:

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være å bidra til optimal kundeservice og produktkvalitet, effektiv drift av butikken og å opprettholde et fresht og delikat utsalgssted med fokus på renhold og orden.

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

Vi ser etter deg som er utadvendt, engasjert, med et positivt menneskesyn og er flink til å ta i et tak. Du er strukturert og ryddig med et godt overblikk og med glimt i øyet. Du er flink til å oppnå gode relasjoner til kundene, trives med salg og motiveres av gode resultater. For deg er det en klar sammenheng mellom produktkvalitet og kundetilfredshet.

ARBEIDSTID:

Etter avtale

ANNEN INFO:

SmoothieXchange åpnet i 2005 og har i dag 13 utsalgssteder. Alle våre smoothies lages på bestilling og inneholder naturlige frukter, bær, grønnsaker og superfood. Vi tilbyr sunn og rask mat, og har stort fokus på kundeservice og arbeidsmiljø.

Er du en blid og utadvendt person som liker å jobbe med mennesker? Motiveres du av å gi kundene våre gode handleopplevelser? Tar du en utfordring og synes det er gøy med høyt tempo? Da er det sannsynlig at du er den vi leter etter!

Som medarbeider i SmoothieXchange trives du i en hverdag med høyt tempo! Du er aktiv og detaljorientert og beholder roen i stressende situasjoner. Det er hos deg kunden får den beste servicen og hyggeligste handleopplevelsen.

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkmedarbeider
Stillingstype
Heltid
Omfang
Etter avtale
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Nettside
Besøk nettsted

Søk på stillingen