Meny
 

Coop Mega søker butikkmedarbeidere!


Er du blid og smilende, samtidig som du kan jobbe dynamisk og effektivt? Ønsker du å gi kundene den beste handleopplevelsen som finnes?

 

Coop Mega Storo  søker flere nye butikkmedarbeider som passer inn i våre fremtidsrettede butikkløsninger med "selvskanning".

 

Coop Mega kjeden har store butikker med et bredt og inspirerende sortiment. Vi ønsker å skape matglede og inspirasjon for våre kunder, ved å tilby velfylte butikker med ferskvareutvalg. Vår ambisjon er å være den beste butikken i nærområdet, som det er hyggelig å handle i. Som butikkmedarbeider hos oss, bidrar du til dette gjennom en blid og smilende væremåte, arbeidsinnsats og en utpreget vilje til å glede kundene. Vi søker etter deg som har lyst til å jobbe i butikk! Du er sprudlende og ditt gode humør smitter over på kunder og kolleger. I tillegg har du en fremtredende ansvarsfølelse og tar jobben din alvorlig. Det forventes at du er fleksibel med hvor i butikken du jobber, og at du er effektiv når det kommer til varepåfylling og rutinearbeid. Sist, men ikke minst, skal du jobbe for å øke kundenes trivsel, samt lojalitet til Coop Mega ved å fokusere på salg og kundebehandling.

Dine sentrale arbeidsoppgaver er:

  • Du skal være vertskap for kundene, ønske velkommen og guide dem trygt gjennom vårt nye kassesystem
  • Rydding, renhold, holde oversikt over butikken
  • Varepåfylling og annet forefallende butikkarbeid

Våre forventinger til deg:

  • Det er en stor fordel hvis du er glad i mat og har kunnskap om ferskvare.
  • Du må være effektiv, og nøyaktiv.
  • Det er viktig at du snakker godt norsk.
  • I tillegg ser vi gjerne at du har erfaring fra butikk, men det er ikke et krav.
  • Du er ikke redd for å ta i et tak, og jobbe effektivt og strukturert.

Hva kan du forvente deg av oss?

Vi tilbyr en trygg arbeidsplass, som følger tariff.

Vi har gode utviklings- og karrieremuligheter.

Som butikkmedarbeider får du mulighet til kompetanseheving gjennom e-kurs og opplæringstilbud.

Norsk Butikkdrift har fokus på intern rekruttering og det er et hav av muligheter for deg hvis du gjør en god jobb og ønsker en karriere i dagligvarebransjen.

 

Ønsker du å spre glede i kundenes hverdag? Og kjenner du deg igjen i vår beskrivelse av en servicemedarbeider? Vi gleder oss til å lese søknaden din!

 

Send søknad her!

Snarest.